Κράξιμο στον Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δ. Μακεδονίας επειδή επισκέφθηκε το εκθετήριο γούνας!

Posted by : Mr. Blog | 1 Νοε 2012 | Published in

Διαβάστε το επιθετικό άρθρο εναντίον του Γ.Γ. Αποκεντρωμένης διοίκησης Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας κ. Θεοδωρίδη από το Γιαννιώτικο epirusgate , επειδή δεν ασχολήθηκε με πληγείσες από τα καιρικά φαινόμενα περιοχές των Ιωαννίνων και τόλμησε να επισκεφθεί (!) το εκθετήριο γούνας της Καστοριάς! Αυτή την επιτυχία στο διαίρει και βασίλευε στις τοπικές κοινωνίες οφείλουμε να την ερευνήσουμε αν ανήκει σε οργανωμένο σχέδιο κάποιων ή οφείλεται σε πρωτόγονα ανταγωνιστικά ένστικτα των κατοίκων της περιφέρειας...Δείτε το άρθρο:

Άγνωστο γιατί ο κ. Θεοδωρίδης δεν έχει ορίσει ακόμα, ούτε προϊστάμενο Διεύθυνσης αλλά ούτε και προϊσταμένους στα Τμήματα Σχεδιασμού και Πρόληψης Αντιμετώπισης και Αποκατάστασης!!!

Θεατής παραμένει εδώ και πέντε ημέρες των ζημιών που έχουν υποστεί από τα ακραία καιρικά φαινόμενα του Σαββατοκύριακου βασικές υποδομές δήμων των Ιωαννίνων, ο Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας κ.Ηλίας Θεοδωρίδης. Ο εκπρόσωπος της Κυβέρνησης στην περιοχή, όχι μόνο δεν μπήκε στον κόπο να επιληφθεί προσωπικά των προβλημάτων που προκλήθηκαν αλλά δεν φρόντισε ούτε καν να επισκεφτεί τις πληγείσες περιοχές. Βλέπετε την περασμένη Δευτέρα προτίμησε να επισκεφτεί το Εκθετήριο Γούνας στην Καστοριά!!! Ούτε λόγος να γίνεται για στοιχειώδη σχεδιασμό αντιμετώπισης ακραίων καιρικών φαινομένων του φετινού χειμώνα, αφού δεν φρόντισε να συγκαλέσει έγκαιρα κάποια σύσκεψη.
Αυτό όμως που ξεπερνά κάθε λογική είναι η προκλητική του ανευθυνότητα να συγκροτήσει στοιχειωδώς -έστω και για τους τύπους- τη Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας. Διαβάζοντας κανείς τη διάρθρωση των διευθύνσεων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, με λύπη θα παρατηρήσει, ότι στη Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας, ο κ. Θεοδωρίδης δεν έχει ορίσει ακόμα, ούτε προϊστάμενο Διεύθυνσης αλλά ούτε και προϊσταμένους στα Τμήματα Σχεδιασμού και Πρόληψης Αντιμετώπισης και Αποκατάστασης!!! Πότε σκοπεύει να το κάνει; Άγνωστο...
epirusgate