ΚΑΣΤΟΡΙΑ: ΑΝΟΗΤΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΑΝΑΣΤΑΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Posted by : Mr. Blog | 16 Οκτ 2012 | Published in

ΤΟΠΙΚΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!


Είπαμε δεν θα μιλήσουμε σε προηγούμενες κόντρες ορισμένων καθηγητών αυτόκλητων εκπροσώπων της νομιμότητας στα μικροπολιτικά τους παιχνίδια, αλλά μέχρι εδώ! Σήμερα πολλά παιδιά γυρίζουν στα σπίτια τους και ρωτούν μπερδεμένα αν είναι σωστό να κλείσουν τα σχολεία
την Πέμπτη και την Παρασκευή για τις κινητοποιήσεις του πετρελαίου! "Μας είπαν οι καθηγητές ότι το κλείσιμο των σχολείων είναι αρμοδιότητα του υπουργού και όχι των τοπικών φορέων!"

Ε Άι σιχτίρ πια! Έως πότε θα παίζει ο καθένας το δικό του παιχνίδι κοιτάζοντας μικρόψυχα και μικροπολιτικά τα πάντα!

Αντί να σκεφθούν ότι φέτος κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς πετρέλαιο τα σχολεία, αντί να πάρουν τα παιδιά και να τα καθοδηγήσουν στον αγώνα, κάθονται και μαλακίζονται σαν τσιράκια του συστήματος που οδηγεί την κοινωνία σε εξαθλίωση!

Η απάντηση μας στους κυρίους και τις κυρίες με την περισσή αίσθηση του καθήκοντος και τον υπερβάλλον ζήλο  είναι η εξής: Να δούμε τι θα λέτε όταν ο...υπουργός σας, θα σας πει μια ωραία πρωία: "Κυρίες και κύριοι, τα σχολεία πλέον ανήκουν στους δήμους και τους τοπικούς φορείς! Ψάξτε για σπόνσορες!" Τότε θα το παίξετε πάλι σπασίκλες της τάξης? Τότε θα επικαλεστείτε πάλι νόμους και διατάξεις? Τότε θα μυξοκλαίτε στα γόνατα της τοπικής κοινωνίας? Φτάνει πια!