Γούνα: Με τη Lady Gaga σύμμαχο!

Posted by : Mr. Blog | 8 Σεπ 2012 | Published in

Η Lady Gaga και ο Fozzie κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στο Chien Bizarre. Η Lady Gaga λάτρεψε το νέο παλτό βιζόν για το νέο καλύτερό της φίλο.

Η Δανέζικη εταιρία 'Dog Couture' Chien Bizarre γνώρισε τον πελάτη της ζωής της όταν η Lady Gaga επισκέφθηκε τους χώρους της επιχείρησης μετά την συναυλία της στο Parken venue στην
Κοπενχάγη.

Η Chien Bizarre παρουσίασε ένα παλτό βιζόν γούνας για το Fozzi, το σκυλάκι της Lady Gaga, και η βασίλισσα της ποπ, ξετρελάθηκε με το
στυλ.
Το παλτό βιζόν σχεδιάστηκε από τη Louise Victoria Lyngh Bjerregaard για την εταιρία Chien Bizarre, και δημιουργήθηκε από γουνόδερμα Kopenhagen βιζόν και κατασκευάσθηκε από το Kopenhagen Studio.

Η Lady Gaga λατρεύει τις Γούνες, λατρεύει και τα σκυλιά. Αυτά τα δύο γεγονότα συνόψισε ως λαμπρή επικοινωνιακή ευκαιρία η ιδιοκτήτης του Chien Bizarre, Λουίζ Bjerregaard.

Μετά από επίμονη προσπάθεια της ιδιοκτήτριας αλλά και του φίλου της, manager της εταιρίας Instant Major κ.Wissam πέτυχε να εξασφαλίσει ένα ραντεβού με την Lady Gaga μετά τη συναυλία της Δανίας στις 2 Σεπτεμβρίου 2012.

Η Louise Bjerregaard είναι ιδιοκτήτρια του Chien Bizarre η οποία είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στα πολυτελή αξεσουάρ υψηλής ραπτικής για τους καλύτερους φίλους του ανθρώπου - τα σκυλιά.

Όταν η δαιμόνια επιχειρηματίας έμαθε ότι η Lady Gaga απέκτησε πρόσφατα το Fozzie, ξεκίνησε άμεσα τη σχεδίαση ενός custom-madeπαλτό βιζόν για το σκυλί.

Όταν το σχέδιο ήταν έτοιμο για παραγωγή, η Chien Bizarre επικοινώνησε με την πασίγνωστη στους Καστοριανούς παραγωγούς Kopenhagen Fur για να χρησιμοποιήσει την καλύτερη γούνα βιζόν στην παγκόσμια παραγωγή.

Η ιδέα, άρεσε στη Kopenhagen Fur, και έτσι τα δέρματα βιζόν παρεδώθησαν. Έτσι, μαζί με τους εμπειρογνώμονες του Kopenhagen Design Studio, που αποτελούν το κέντρο των εξειδικευμένων γουναράδων, δημιούργησε ένα εντελώς μοναδικό μπλε παλτό βιζόν για το Fozzi.

Μετά την συναυλία στο Parken το εθνικό στάδιο της Κοπενχάγης, η Louise και Wissam κλήθηκαν να παρουσιάσουν το νέο γούνινο στυλ του Fozzie, και η μητέρα των τεράτων (τέρατα αποκαλεί τους θαυμαστές της η Gaga), μαγεύτηκε από το σχέδιο και το αποτέλεσμα.

- Μ 'αρέσει! Το λατρεύω απολύτως! Είναι πανέμορφο, φώναξε η διάσημη τραγουδίστρια και κάλεσε τη Λουίζ να μείνει μαζί της στο ξενοδοχείο για περαιτέρω συζήτηση σχετικά με το αμοιβαίο πάθος τους για τα σκυλιά, καθώς και τη δυνατότητα μιας μελλοντικής συνεργασίας.

Η Lady Gaga ήταν τόσο ενθουσιασμένη για την Chien Bizarre και design που παρήγαγε η εταιρία για το Fozzi, που πρότεινε μια συνεργατική αποκλειστική επίδειξη μόδας υψηλής ραπτικής που απευθύνεται αποκλειστικά στο σκύλο.

Η εκδήλωση θα διοργανώνονται από το Haus of Gaga (το creative team της Gaga) και η διαχείριση θα γίνεται από τον Wissam και την Istant Major.Τα στυλ θα πρέπει να σχεδιαστούν από την Chien Bizarre σε συνεργασία με την Kopenhagen Fur, που θα χρηματοδοτήσει τα δέρματα βιζόν.
Το επερχόμενο event κλείδωσε για τον Δεκέμβριο μετά το κλείσιμο της παγκόσμιας τουρ της εκκεντρικής καλιτέχνιδας που με τον τίτλο BORN THIS WAY BALL.

Τυχεροί αλλά και έξυπνοι οι Δανοί. Η Καστοριά θα πρέπει να παραδειγματιστεί από το γεγονός που έχει τη δική του ιδιαίτερη επικοινωνιακή σημασία για τη γούνα παγκοσμίως!

 Η κατασκευή του πιο διάσημου γουναρικού για σκύλο.

 Τα υλικά.

Τελική φάση παραγωγής...