ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: Α ΚΑΙ Β ΤΟΠΙΚΟ

Posted by : Mr. Blog | 21 Σεπ 2012 | Published in




Ποδοσφαιρικό Σαββατοκύριακο
Με το πιάτο της δεύτερης αγωνιστικής να σερβίρεται σε Α’ και Β’ τοπική κατηγορία για την ΕΠΣ Καστοριάς, σε ένα διήμερο που χαρακτηρίζεται από έντονη την αθλητική δραστηριότητα και χρώμα καθαρά ποδοσφαιρικό από τη στιγμή που σε όλο το νομό θα
λάβουν χώρα δεκατέσσερις συνολικά αναμετρήσεις.

Α΄ΤΟΠΙΚΟ


Μάχες σε όλα τα μέτωπα περιλαμβάνει το μενού της δεύτερης αγωνιστικής για τη πρώτη ερασιτεχνική, γεγονός που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από το φίλαθλο κοινό.

Στη Κορησό οι δύο Δόξες της κατηγορίας
διασταυρώνουν τα ξίφη τους με έπαθλο τη δόξα, τους βαθμούς, καθώς επίσης και το γόητρο που στη συγκεκριμένη κατηγορία διαδραματίζει σημαντικό ρόλο.

Με το ίδιο έπαθλο θα κονταροχτυπηθούν στο Μαυροχώρι, ο τοπικός Γράμμος και η Καλλιθέα, δύο εκ των ομάδων που ξεκίνησαν με υψηλές προσδοκίες και πρωταγωνιστικές βλέψεις τη φετινή σεζόν.

Η αναμέτρηση ωστόσο που ξεχωρίζει από το υπόλοιπο πρόγραμμα είναι αναμφίβολα αυτή της Καστοριάς απέναντι στα Γραμμοχώρια. Οι <<γουναράδες>> αναζητούν εκδίκηση για τον αποκλεισμό τους στο Κύπελλο και παράλληλα να γλυκάνουν τον κόσμο στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι τους για τη τρέχουσα περίοδο.

Εύκολο έργο αναμένεται να έχει η Πολυκάρπη που υποδέχεται εντός έδρας το Βίτσι, όπως επίσης και η φιναλίστ του Κυπέλλου Αστραπή που φιλοξενεί στη Μεσοποταμία τη Πεντάβρυσο.

Ντέρμπι επιβίωσης στο Κωσταράζι με το νεοφώτιστο ΠΑΟΚ να φιλοξενεί τη νεανική ομάδα του Κρόνου. Την ίδια ώρα το Νταηλάκη θα προσπαθήσει να διπλασιάσει τις επιτυχίες του απέναντι στην Οινόη, που έχοντας αποδυναμωθεί αισθητά δεν έχει το υλικό των προηγούμενων ετών και μετά από αρκετά χρόνια συγκαταλέγεται στα φαβορί για υποβιβασμό.


ΔΟΞΑ ΚΟΡΗΣΟΥ – ΔΟΞΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

ΓΡΑΜΜΟΣ ΜΑΥΡΟΧΩΡΙΟΥ – ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞ. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ – ΚΡΟΝΟΣ ΜΑΝΙΑΚΩΝ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ – Α.Ε ΒΙΤΣΙΟΥ

Α.Γ.Σ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Α.Ε ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ

ΝΤΑΗΛΑΚΗΣ – ΦΛΑΤΣΑΤΑ ΟΙΝΟΗΣ

ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ – ΠΕΝΤΑΒΡΥΣΟΣ


Β΄ΤΟΠΙΚΟ

Μια μέρα μετά, τη σκυτάλη παίρνει η δεύτερη ερασιτεχνική κατηγορία. Το πρόγραμμα εμπεριέχει ματς για όλα τα γούστα με τα βλέμματα να είναι στραμμένα στη Μεσοποταμία, εκεί όπου οι φιλόδοξες Ελπίδες υποδέχονται το πανίσχυρο Καλοχώρι.

Εκτός έδρας δοκιμασία έχει και η έτερη πρωτοπόρος Βασιλειάδα, που ταξιδεύει στο ακριτικό Νεστόριο να αντιμετωπίσει το πάντα υπολογίσιμο Νέστωρ.

Από εκεί και πέρα τη πρώτη τους νίκη στο νέο πρωτάθλημα θα κυνηγήσουν ΠΑΣ Λεύκης και Χιλιόδενδρο που θέλουν να αποδείξουν και εντός έδρας το τίτλο του φαβορί απέναντι σε Ασπροκκλησιά και Χιονάτο αντιστοίχως.

Χωρίς τη πίεση του αποτελέσματος Αγία Κυριακή και ΠΑΟΚ 2012 θα απολαύσουν πρώτα από όλα το παιχνίδι, ενώ ματς χωρίς σκοπιμότητα με πολλά νεαρά παιδιά στο βασικό σχήμα είναι αυτό στη Διποταμία ανάμεσα στην ακαδημία του Κάστωρα και την Αλεβίτσα.



ΝΕΣΤΩΡ ΝΕΣΤΟΡΙΟΥ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΑΣ

ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ – ΠΑΟ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ

ΑΛΕΒΙΤΣΑ ΔΙΠΟΤΑΜΙΑΣ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΣΤΩΡ

ΠΑΣ ΛΕΥΚΗΣ – ΑΓΙΟΣ ΔΗΜ. ΑΣΠΡΟΚΚΛΗΣΙΑΣ

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΧΙΛΙΟΔΕΝΔΡΟΥ – Α.Γ.Σ ΧΙΟΝΑΤΟΥ

ΛΑΚΩΜΜΑΤΑ – ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΚΟΣ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ

ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ – ΠΑΟΚ 2012
οριζοντες