Βόμβα για δικαστικό;

Posted by : Αιρετικός | 28 Σεπ 2012 | Published in


Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στις 2:44 τα ξημερώματα στην οδό Κατσιμπίρη 43 στο Χολαργό.
Η βόμβα είχε τοποθετηθεί σε αυτοκίνητο TOYOTA RAV στην πυλωτή της πολυκατοικίας όπου μένουν ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος και η
ανακρίτρια Ιωάννα Χατζάκη. Το αυτοκίνητο δεν ανήκει σε κανέναν από τους δύο, αλλά ίδιας μάρκας αυτοκίνητο έχει ο σύζυγος της ανακρίτριας. Θεωρείται πολύ πιθανό η κυρία Χατζάκη να ήταν ο στόχος της ενέργειας. Είναι η ανακρίτρια η οποία κάνει τις ανακρίσεις για την υπόθεση Λαυρεντιάδη. Πριν από ένα χρόνο αντίστοιχη ενέργεια είχε γίνει στο σπίτι του Ιωάννη Γούσιου, του ελεγκτή της Τράπεζας της Ελλάδας που συνέταξε το πόρισμα για την Proton Bank και το σκάνδαλο Λαυρεντιάδη.

Η ανακρίτρια δεν είχε φρουρά όπως και πολλοί άλλοι δικαστικοί λειτουργοί που χειρίζονται μεγάλες υποθέσεις. Ο εισαγγελέας της ίδιας υπόθεσης Γιάννης Δραγάτσης δεν έχει επίσης φρουρά όπως και το σύνολο των εισαγγελέων που πραγματοποιούν έρευνα για υποθέσεις διαφθοράς. Την ίδια ώρα ωστόσο υπό αστυνομική φρούρηση βρίσκονται ακόμη και διαχειριστές blogs που είναι υπόδικικοι για υποθέσεις εκβιασμών και απειλής κατά της ζωής ανθρώπων. Το περίφημο σχέδιο Δένδια για την αναπροσαρμογή των όρων και των λόγων φρούρησης προσώπων ήταν ως τώρα ένα επικοινωνιακό τρικ.

http://www.koutipandoras.gr