Αθλητές του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. στην εθνική Κωπηλασίας

Posted by : Mr. Blog | 28 Αυγ 2012 | Published in


Τρεις αθλητές της κατηγορίας Παίδων του ΟΕΑ/ΝΑΒ πέτυχαν την πρόκρισή τους στην εθνική ομάδα Κωπηλασίας, από τους αγώνες πρόκρισης που έγιναν στην Καστοριά και ήδη βρίσκονται σε κάμπινγκ προετοιμασίας, ενόψει των Βαλκανικών αγώνων, που θα γίνουν στη Βουλγαρία 8 και 9 Σεπτεμβρίου.
Συγκεκριμένα, στους αγώνες πρόκρισης που έγιναν στη λίμνη της Καστοριάς, συμμετείχαν οι καλύτεροι αθλητές όλων των Ομίλων της χώρας, διεκδικώντας μία θέση στην εθνική ομάδα.
Ο ΟΕΑ/ΝΑΒ συμμετείχε με τέσσερις αθλητές, τον χρυσό Πανελληνιονίκη στο σκιφ Παίδων Γιώργο Παπασακελαρίου, τους ασημένιους Πανελληνιονίκες στη δίκωπο άνευ Χρίστο Μητρομάρα και Αλέξανδρο Μπαρέκα - Αραμπατζή και την ασημένια Πανελληνιονίκη στην δίκωπο άνευ Κορασίδων Ασημίνα Μπίλλη.
Μετά από έντονο συναγωνισμό, οι Παίδες κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση για την εθνική ομάδα, συνεχίζοντας την παράδοση των μεγάλων Παγκοσμίων και Ολυμπιονικών Πρωταθλητών του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. κάνοντας υπερήφανους τον Όμιλο, την πόλη και τις οικογένειές τους.
Οι τρεις αθλητές, μαζί με τους επιλεγέντες από τους άλλους ομίλους, θα εκπροσωπήσουν τα Ελληνικά χρώματα στους Βαλκανικούς αγώνες κωπηλασίας, που θα γίνουν 8 και 9 Σεπτεμβρίου στη Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας.
Επίσης, ξεκίνησε την Κυριακή στην Καστοριά με τον Ολυμπιονίκη Στέργιο Παπαχρήστο, το προπονητικό κοινόβιο προετοιμασίας της εθνικής ομάδας κάτω των 23 ετών, που θα συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας 2012, που θα διεξαχθεί στο Βαρέζε της Ιταλίας από τις 14 έως τις 16 Σεπτεμβρίου.
Το Δ.Σ., τα μέλη και όλη η αθλητική οικογένεια του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. εκφράζει θερμά συγχαρητήρια και ευχές για διεθνείς επιτυχίες στους αθλητές και στους προπονητές τους Σίμο Σάμιο, Λευτέρη Καραγιάννη, Μαρία Παρδάλη.