Ενδιαφέροντα σχόλια στο: Μια πρόταση για επίλυση δύο βασικών προβλημάτων της πόλης της Καστοριάς

Posted by : Mr. Blog | 24 Μαΐ 2012 | Published in


Για δείτε:



Ανώνυμος


κα. Τσαδήλα, καλή η πρότασή σας αλλά δεν υπολογίζετε κάτι. Σήμερα όλες οι μετακινήσεις, και λόγω επέκτασης του αστικού ιστού (πχ. Χλόη, Νταηλάκη), γίνονται με αυτοκίνητο. Ως εκ τούτου η περιοχή της Ομονοίας είναι ακατάλληλη λόγω έλλειψης χώρου πάρκινγκ. Η τελευταία ανακατασκευή της πλατείας ήταν μια ευκαιρία για να δημιουργηθεί υπόγειο πάρκινγκ. Δυστυχώς δεν έγινε. Οπότε ας αναζητήσουμε λύσεις αλλού.24 Μαΐου 2012 10:38 π.μ.
Ανώνυμος


ti egine tsadila kai mesitria tora?24 Μαΐου 2012 12:34 μ.μ.
Ανώνυμος


Κ. Τσαδήλα θα πρέπει να ξέρετε ότι η μελέτη για την κατασκευή του νέου Πνευματικού Κέντρου έχει γίνει μέσω του ΕΣΠΑ. Αυτή από μόνη της είναι επιτυχία της Δημοτικής Αρχής. Και αυτό γιατί το ΕΣΠΑ δεν χρηματοδοτεί μελέτες αλλά αν αυτό γίνει, είναι υποχρεωμένο (το ΕΣΠΑ)να χρηματοδοτήσει και το έργο.
Με απλά Ελληνικά είναι θέμα χρόνου να αποκτήσει πλέον η Καστοριά ένα σύγχρονο πνευματικό κέντρο24 Μαΐου 2012 2:01 μ.μ.
Ανώνυμος


Είναι ντροπή να μιλάμε για το "ιστορικό κέντρο" της Καστοριάς! Στενόμυαλοι Καστοριανοί, ξυπνήστε! Το ιστορικό κέντρο που εννοείτε εσείς, είναι τρισάθλιο και κακάσχημο! Στο Ντολτσό πρέπει να δώσουμε βάση! Εκεί πρέπει να γίνει το στέκι όλων των Καστοριανών. Με ωραία-ζεστά-ποιοτικά μαγαζάκια στα υπέροχα κτίρια της περιοχής και όχι βέβαια με τα κατηντιασμένα θερμοκήπια της ντροπής που θέλουν να λέγονται και μαγαζιά, στην νότια παραλία.24 Μαΐου 2012 3:18 μ.μ.
Ανώνυμος


mpravo k tsadila gia to ERGO pou epitelite edo kai polla xronia ston topo mas. tha simfoniso apolita me tin protasi sas nomizo einai mia polli kali idea.omos ta kommatoskila pou kivernoun edo kai polla xronia mono na ta pairnoun xeroun. oso gia to sxolio sto 2:01 den einai thema xronou einai thema xronon pollon xronon kai an ayto theorite epitixia tis dimotikis arxhs koinos "xese psila kai agnanteve" filtate24 Μαΐου 2012 3:21 μ.μ.
Ανώνυμος


alla logia n agapiomaste....poio ERGO (me kefalaia malista) tis tsadila? tipote perissotero apo pollous allous, polla ligotera. ektos an ennooume to ektroma gkroup pou efere edo sta ragkoutsaria. thelei na diamorfosei ''klima'' opos to epithymei gia naxoume na leme. speysate tora Kastorianoi provata na me vrisete. den prokeitai na apantiso, peite oti thelete.24 Μαΐου 2012 5:43 μ.μ.
Ανώνυμος


ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΑΡΧΟΝΤΙΚΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΠΑΡΑΚΙΑ .ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ24 Μαΐου 2012 6:59 μ.μ.
ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ


Στον ανώνυμο 2:01
Η σκανδαλώδης μελέτη για Πολιτιστικό του κ. Χατζησυμεωνίδη κοστίζει 1.000.000,00 ευρώ!!!!
Ναι 1.000.000,00 ευρώ!!!! μόνο η μελέτη!!!
Με τόσα χρήματα έκτιζα μόνος μου ένα πολιτιστικό!
Έλεος!

Ενώ υπάρχουν 3 παρόμοιες μελέτες για Πολιτιστικό που έκανε ο Παπουλίδης. Αλλά σιωπά η νυν Δημοτική Αρχή, και επαναφέρει πάλι μελέτες, αντί να χρησιμοποιήσει τις 3 έτοιμες μελέτες (που στοίχισαν και αυτές εκατομμύρια στον Καστοριανό Λαό) για Πολιτιστκό.

Αλλά φαίνεται ο Χατζησυμεωνίδης πρέπει να ταΐσει πολλά στόματα, για να τον ψηφίσουν. Και έτσι, συνεχίζει τον στόχο του : δώσε χρήματα σε εργολάβους για να πάρεις ψήφους.

Γι' αυτό (καλο)ΜΕΛΕΤΑ με 1.000.000 ευρώ και άλλο 1.000.000,00 για το ΔΗΝΑΚ (πολύ έξυπνος και ο Θεοδοσόπουλος), άλλο φαγοπότι και εκεί.

Κρίμα που σταμάτησαν οι μελέτες για την σήραγγα της Κλεισούρας και τον καθαρισμό της λίμνης. Τότε δεν θα είχα αγωνία πώς θα επανεκλεγούν Χατζησυμεωνίδης+Θεοδοσόπουλος.

ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ.24 Μαΐου 2012 7:07 μ.μ.