ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Πριν απο λίγο: Ο Πετσάλνικος ξύπνησε υπαλλήλους της αστυνομίας για να του ανοίξουν δρόμο προς το πάρκο εθν.συμφιλίωσης!

Posted by : Mr. Blog | 27 Φεβ 2012 | Published in


Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες, λίγες ώρες πριν διαδραματίσθηκαν σκηνές απείρου κάλους, με πρωταγωνιστή τον πρόεδρο που προσπάθησε να επισκεφθεί τις κτιριακές εγκαταστάσεις του πάρκου εθνικής συμφιλίωσης στο Γράμμο.
Τα βρήκε σκούρα όμως με το χιόνι στο δρόμο και αναγκάστηκε να πάρει το δρόμο της επιστροφής παρέα με τον οδηγό του.
Παρ όλα αυτά,επειδή υπήρχε σοβαρός λόγος, σήμανε συναγερμό προς την αστυνομική διεύθυνση Καστοριάς για
να βρεθεί οδηγός για το ερπυστριοφόρο της αστυνομίας με το οποίο μόνο θα μπορούσε να ξεπεράσει τα εμπόδια του χιονιού έτσι ώστε να λυθεί το σοβαρό πρόβλημα για το οποίο αναστατώθηκε ο πρόεδρος.


Τι να κάνουν λοιπόν και οι αστυνομικοί ξυπνούν το υπάλληλο του τμήματος Νεστορίου που ξεκουράζονταν στο σπίτι του εκτός υπηρεσίας, και του λένε ότι πρόκειται για έκτακτη ανάγκη αφού έτσι κι αλλιώς το συγκεκριμένο όχημα κινείται μόνο όταν υπάρχει σοβαρός λόγος(κίνδυνος ανθρώπινης ζωής, κλπ).
Θα ρωτήσετε τώρα ποιος ήταν ο σοβαρός λόγος για τον οποίο ο πρόεδρος ξεσήκωσε καθαροδευτεριάτικα την αστυνομική διεύθυνση Καστοριάς (φορώντας το γνωστό ύφος χιλίων καρδιναλίων όπως μάθαμε) ξύπνησε τον αστυνομικό που είχε ρεπό, και έθεσε σε λειτουργία το κοστοβόρο ερπυστριοφόρο της αστυνομίας που χρησιμοποιείται μόνο για περιπτώσεις εκτάκτου ανάγκης?
Έπρεπε να πάει λέει γιατί έμαθε ότι έπεσε μια καμινάδα!
Και ύστερα μου λέτε ότι δεν ενδιαφέρεται ο άνθρωπος για τον τόπο του!
Μια καμινάδα στον Γράμμο έπεσε και ξεσήκωσε το σύμπαν! Αχάριστοι...


Υ/Γ: Πάντως και μεις βρε παιδί μου καμιά φορά καλύτερα να μασάμε παρά να μιλάμε!Δείτε τον τίτλο της προηγούμενης ανάρτησης! Όντως μόνο ένας θεός θα ήξερε για την καμινάδα στο Γράμμο:


Καστοριά: Πολλά τα μποφορ σήμερα.Κατέρευσε σκεπή, ξηλώθηκε η περίφραξη του παγοδρομίου και ένας θεός ξέρει τι άλλο