Καστοριά: Η νικήτρια του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Σχεδίου 2011

Posted by : Αιρετικός | 9 Φεβ 2012 | Published in


Σας ευχαριστούμε θερμά για την συμμετοχή σας στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Σχεδίου 2011-2012 που προκήρυξε η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας .

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον


και τα θέματα των νέων σχεδιαστών που κατατέθηκαν ήταν πάρα πολλά και αξιόλογα.

Σας συγχαίρουμε για την προσπάθεια σας και θα θέλαμε να σας παροτρύνουμε να ασχοληθείτε και στο μέλλον με το προϊόν της Γούνας.

Σας γνωστοποιούμε επίσης ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από τις γουνοποιητικές επιχειρήσεις της ευρύτερης περιοχής, για συνεργασία με νέους σχεδιαστές.

Νικήτρια του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Σχεδίου 2011 ψηφίστηκε η σχεδιάστρια ΛΙΑΚΟΥ ΕΛΕΝΑ από το Α.Τ.Ε.Ι. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ - ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΙΛΚΙΣ (TMHMA ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ), το σχέδιο της οποίας υλοποιήθηκε από γουνοποιητική επιχείρηση, σε συνεργασία με την ίδια, με έξοδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας.

Το γούνινο αυτό ένδυμα, το οποίο έχει ήδη αναρτηθεί στο site της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας (www.helfurfe.gr), θα λάβει μέρος και στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Σχεδίου Μόδας 2012, κατά την διάρκεια της MI-FUR (Έκθεση Γούνας στο Μιλάνο), όπως επίσης θα λάβουν μέρος στον διαγωνισμό και όλα τα σχέδια που κατατέθηκαν στην κατηγορία “Pimp my coat” (μεταποίηση).

Σας ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία και ευελπιστούμε για την συμμετοχή σας και σε επόμενους διαγωνισμούς σχεδίου που θα διοργανώσει η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας .







ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΟΥΝΑΣ



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΑΡΑΚΟΥΛΑΚΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ



Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΟΝΤΟΥ ΕΛΕΟΝΩΡΑ