ΚΑΛΛΙΣΤΩ (ΨΑΡΟΥΔΑΣ) ΓΙΑ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΝΕΣΤΟΡΙΟΥ: ΤΟ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ! ΓΚΟΣΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ : ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΦΤΑ ΧΡΟΝΙΑ? ΕΙΣΤΕ "ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ" ΤΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ

Posted by : Mr. Blog | 2 Σεπ 2011 | Published in

   Έπρεπε να φτάσει στα όρια ο παραλογισμός των ΜΚΟ και να θίξει το μεγαλύτερο έργο που περιμένει ο νομός Καστοριάς για να αρχίσει να δείχνει ακόμη και ο Χ.Γκοσλιόπουλος την πραγματική εικόνα αυτών των... επαγγελματιών της οικολογικής ευαισθησίας που ονομάζονται ΚΑΛΛΙΣΤΩ ή όπως αλλιώς έχει επιλέξει η κάθε μια απ αυτές να βαπτιστεί!
Σε σημερινή ραδιοφωνική αντιπαράθεση με τον κ.Ψαρούδα της Καλλιστούς, ο δήμαρχος Νεστορίου σχεδόν εξαγριωμένος (έχοντας απόλυτο δίκιο) ανέφερε ότι το φράγμα του
Νεστορίου έχει

εξασφαλίσει κάθε έγκριση από όλες τις αρμόδιες αρχές σε ότι αφορά τις περιβαλλοντικές μελέτες για τις ανάλογες επιπτώσεις που μπορεί να επιφέρει στο φυσικό περιβάλλον.
Για αυτό θεωρεί ότι είναι ακατανόητη η πρακτική της Καλλιστούς ή των συνεργατών της προσωπικά, να ανακινούν θέμα ελέγχου περιβαλλοντικών επιπτώσεων του έργου , που έχει ελεγχθεί από τους πάντες για τα πάντα και έχει εξασφαλίσει όλες τις απαραίτητες εγκρίσεις και άδειες.
"Που ήσασταν επτά χρόνια κύριε Ψαρούδα?" Φώναζε ξανά και ξανά ο Χ.Γκοσλιόπουλος.
"Τώρα το θυμηθήκατε να ασχοληθείτε? " "Αυτό μας κάνει να σκεπτόμαστε διάφορα, γιατί εμείς ζούμε σ αυτή την περιοχή και έχουμε πραγματικές οικολογικές ευαισθησίες, εσείς είστε επαγγελματίες της οικολογικής ευαισθησίας!"
Αυτή η φράση του δημάρχου Νεστορίου αντικατροπτίζει και τη θέση των απλών πολιτών .
Κάλιο αργά παρά ποτέ.
Και το λέμε αυτό γιατί έχει και ο δήμαρχος το μερίδιο ευθύνης για την χείρα βοηθείας που έδιδε εδώ και χρόνια σ αυτούς τους ...επαγγελματίες της οικολογικής ευαισθησίας όπως τους χαρακτήρισε ο ίδιος , (πιο χοντρό και βαρύ αλλά συνάμα και αληθινό χαρακτηρισμό δεν έχουμε ξανακούσει) όταν με σθένος προσπαθούσε να περάσει στην συνείδηση των πολιτών του τόπου, την ορθότητα των συγκεκριμένων ΜΚΟ, που επιβιώνουν με αυτό τον τρόπο.
Δημιουργώ προβλήματα για να χρηματοδοτούμαι ως αναγκαίο κακό, για να υπάρχω!
Ο κύριος Γκοσλιόπουλος βρέθηκε επιτέλους έστω και μετά από πολλά χρόνια σε σημείο να κατανοήσει απόλυτα το ρόλο αυτών των ....επαγγελματιών (μα πόσο μας άρεσε ο χαρακτηρισμός!) τόσο ώστε να λέει για την Καλλιστώ ότι αν συνεχίσει με αυτό το τροπάρι θα τα βάλει μαζί του και με όλη την τοπική κοινωνία!
Έτσι σε θέλουμε δήμαρχε! Έτσι και μετά σε χρειαζόμαστε για μεγαλύτερα πόστα!Ξέρουμε από παλιά ότι το χεις! Όταν θέλεις το χεις.....