Συμβαίνει 1 στα 70 εκατ. Δείτε την αντίδραση της... αποσβολωμένης μητέρας! (pics)

Posted by : Mr. Blog | 4 Οκτ 2014 | Published in

Συμβαίνει 1 στα 70 εκατ. Δείτε την αντίδραση της... αποσβολωμένης μητέρας! (pics)
Δεν πίστευε στα αυτιά και τα μάτια της μια 27χρονη έγκυος γυναίκα από την Γιούτα των ΗΠΑ, όταν εκείνη και ο σύντροφός της έμαθαν από τους γιατρούς ότι σε λίγους μήνες θα έχουν όχι ένα μωρό, ούτε δίδυμα, αλλά τετράδυμα και μάλιστα θα είναι δύο ζευγάρια διδύμων παιδιών!

Η 27χρονη Ashley Gardner είχε κάνει θεραπεία γονιμότητας για να καταφέρει να μείνει έγκυος και τελικά τα κατάφερε, αλλά αυτό που έγινε -σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία- έχει πιθανότητα να συμβεί 1 στα 70 εκατομμύρια.

Η Ashley είχε διαγνωστεί με ενδομητρίωση πριν μερικά χρόνια. Η συγκεκριμένη διαταραχή, η οποία περιλαμβάνει την ανάπτυξη ιστού έξω από τη μήτρα, σήμαινε πως αυτή και ο σύζυγός της θα αντιμετώπιζαν χρόνια δυσκολία σύλληψης παιδιού.

Τελικά, ως έσχατη λύση, το ζευγάρι προχώρησε σε in-vitro γονιμοποίηση φέτος. Μόνο δύο από τα εννέα έμβρυα που δημιουργήθηκαν ήταν βιώσιμα για εμφύτευση. Επτά εβδομάδες μετά την εξωσωματική γονιμοποίηση, η Ashley Gardner πήγε μαζί με τον σύζυγό της να κάνει υπέρηχο για να δει αν η εγκυμοσύνη ήταν βιώσιμη.

Ο τεχνικός στο υπερηχογράφημα τους είπε αρχικά ότι είχαν δίδυμα. Στη συνέχεια όμως κοίταξε πιο προσεκτικά στην οθόνη...
ht quadruplets 1 kab 141003 16x9 992


Η εικόνα του αποσβολωμένου βλέμματος της Ashely καθώς κοιτάζει την οθόνη των υπερήχων και ακούει από τον γιατρό ότι περιμένει τετράδυμα έχει γίνει "ανάρπαστη" στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο σύζυγός της, Tyson Gardner, δήλωσε ότι τόσο ο ίδιος όσο και η Ashley προέρχονται από μεγάλες οικογένειες και είναι ενθουσιασμένοι που θα δημιουργήσουν και εκείνοι μια μεγάλη οικογένεια.omned