Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗ ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Posted by : Mr. Blog | 25 Μαρ 2014 | Published in

Ο συναγωνιστής Τούφας Στέλιος, υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Καστοριάς με την Ελληνική Αυγή για τη Δυτική Μακεδονία, εκπροσώπησε το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή στις εορταστικές εκδηλώσεις της επετείου της 25ης Μαρτίου που πραγματοποιήθηκαν στην πόλη της Καστοριάς.

Στην Πλατεία Μακεδονομάχων όπου έλαβε χώρα η τελετή της επιμνημόσυνης δέησης
από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Καστοριάς Σεραφείμ, ο συναγωνιστής Τούφας Στέλιος κατέθεσε στεφάνι εκπροσωπώντας το κίνημα μας υπό τα χειροκροτήματα δεκάδων πολιτών.

Παρόλο που σεβόμαστε απόλυτα την σημερινή Εθνική εορτή και δεν είχαμε καμία πρόθεση να εμπλακούμε με τα μικροπολιτικά, είμαστε δυστυχώς αναγκασμένοι να απαντήσουμε στις δηλώσεις της βουλευτή ΝΔ του νομού Καστοριάς η οποία αποχώρησε από την εκδήλωση όταν κατέθετε στεφάνι η Χρυσή Αυγή και στη συνέχεια μας κατηγόρησε ότι δεν τιμούμε την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Της απαντάμε ότι καταρχάς είναι ντροπή να προσβάλει την εκδήλωση με την αποχώρηση της. Όχι προς εμάς αλλά προς τους πολίτες της Καστοριάς τους οποίους δήθεν εκπροσωπεί.

Το κίνημα μας τιμούσε, τιμά και θα τιμά όλες τις Εθνικές επετείους και επιπλέον στην Καστοριά η Χρυσή Αυγή εδώ και δεκαετίες πραγματοποιεί τελετές μνήμης για τον Παύλο Μελά και τον Μητροπολίτη Γερμανό Καραβαγγέλη στις οποίες δεν πατάνε το πόδι τους ποτέ οι πολιτικάντηδες.

Την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου φέτος την γιορτάσαμε στον Πεντάλοφο Κοζάνης όπου και τιμήσαμε τη Γυναίκα της Πίνδου εν μέσω επευφημιών από τους πολίτες του Βοΐου. Το ξεχάσατε κα. Αντωνίου ή δεν σας τα είπανε οι ρουφιάνοι σας για να μην σας στεναχωρήσουν;

Τέλος, ντροπή σας και πάλι διότι η εγκληματική οργάνωση-ελληνόφωνη κατοχική κυβέρνηση σας, λίγες μέρες μετά την 28η Οκτωβρίου απελευθέρωνε τους συμμορίτες της 17 Νοέμβρη με αποτέλεσμα στις 1 Νοεμβρίου 2013 να πέσουν νεκρά δύο Ελληνόπουλα, ο Γιώργος και ο Μάνος, από σφαίρες τρομοκρατών που στόχο είχαν να κάμψουν το Εθνικιστικό Κίνημα.


Ο Αγώνας για την Ελευθερία συνεχίζεται, η Ελλάδα θα νικήσει.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ