Δολοφόνησαν εθνικιστές έξω από τα γραφεία της ΧΑ στην λεωφόρο Ηρακλείου

Posted by : Mr. Blog | 1 Νοε 2013 | Published in

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΜΦΥΛΙΟ?
Δολοφονική επίθεση έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής κατά στελεχών του κόμματος στην λεωφόρο Ηρακλείου 426 σημειώθηκε πριν από λίγο.

Μία μοτοσυκλέτα έφτασε τους τρεις πολίτες που πήγαν να ανοίξουν τα γραφεία του
κόμματος, τους πολυβόλησαν εν ψυχρώ και σκότωσαν δύο από αυτούς.

Οι νεκροί είναι ηλικίας 20 και 23 ετών.

Ο τρίτος είναι τραυματισμένος βαριά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο "Γ.Γεννηματάς" (κατ'άλλες πηγές στο Αγία Όλγα)

Να σημειωθεί πως τα γραφεία της Χρυσής Αυγής βρίσκονται κοντά στην Εφορία του Ν. Ηρακλείου (λεωφόρος Ηρακλείου 426) ενώ δίπλα ακριβώς απο την Εφορία είναι το Αστυνομικό Τμήμα.

Πρόκειται για την πλέον αιματηρή τρομοκρατική επίθεση από την εποχή της "17 Νοέμβρη"

Τους πολιτικούς-ηθικούς αυτουργούς της δολοφονίας των δύο νέων και του τραυματισμού του τρίτου τους ξέρουμε πολύ καλά ποιοι είναι.

Αλλά αυτές τις στιγμές απαιτείται πάνω απ'όλα ψυχραιμία.

Δεν θα πρέπει να παίξουμε, ως Έλληνες πολίτες, το παιχνίδι αυτών που θέλουν να αιματοκυλίσουν την Ελλάδα και να την κάνουν Συρία.

Η πατριωτική παράταξη πληρώνει για μία ακόμα φορά βαρύ φόρο αίματος μετά τις δολοφονίες της 17ης Νοέμβρη από το 1975 μέχρι και την διάλυσή της δέκα χρόνια πριν...


Η. Κασιδιάρης: ''Μέλη της Χρυσής Αυγής οι 2 νεκροί''

Μέλη της Χρυσής Αυγής είναι τα δύο άτομα που έπεσαν νεκρά το απόγευμα της Παρασκευής έξω από τα γραφεία της ΧΑ στο Νέο Ηράκλειο, σύμφωνα με τον Ηλία Κασιδιάρη.

Ο εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής έκανε τη δήλωση αυτή στο δελτίο του Star κάνοντας λόγο, επίσης, για τρομοκρατική επίθεση ενώ καταφέρθηκε κατά της κυβέρνησης και των υπουργών Δημοσίας Τάξης και Δικαιοσύνης.

Aποκλεισμένη είναι αυτή την ώρα η περιοχή στη λεωφόρο Ηρακλείου, στο Νέο Ηράκλειο, όπου επεκράτησε πανικός μετά την εν ψυχρώ δολοφονία δύο ατόμων από δύο δράστες που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ η κυκλοφορία έχει αποκλειστεί με αποτέλεσμα τα λεωφορεία να αποβιβάζουν κόσμο.
 defencenet