Κυριακή στο χωριό από την ΕΤ3 στην Κλεισούρα Καστοριάς

Posted by : Mr. Blog | 7 Φεβ 2011 | Published in


Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα της εκπομπής της Ετ3 Κυριακή στο χωριό την την Παρασκευή,το Σάββατο και την Κυριακή που πέρασε.
Την Κλεισούρα επισκέφθηκαν και έμειναν για δυο μέρες, ο δήμαρχος Καστοριάς κ. Μ.Χατζησυμεωνίδης με την σύζυγο του και η
αντιδήμαρχος πολιτισμού κα. Ε.Γεωργοσοπούλου Μισκία με τον σύζυγό της στα πλαίσια της οργανωτικής  επιμέλειας της τηλεοπτικής παραγωγής.
Την Κυριακή το χωριό επισκέφθηκαν ο βουλευτής της ΝΔ Καστοριάς κ. Ζ.Τζηκαλάγιας με την σύζυγό του, ο αντιπερειφερειάρχης αγροτικής ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας κ.Π. Χαρούμενος,οι αντιδήμαρχοι κ.Χ.Παρχαρίδης και Τ.Πολυγιάννης, ο  πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ.Γ.Πετκανάς, η πολιτευτής της ΝΔ του νομού Καστοριάς κα. Μ.Αντωνίου ο πρόεδρος της Πανελλήνιας ομοσπονδίας βλάχων κ. Μ.Μαγειρίας και πλήθος κόσμου.
Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε για ακόμη μια φορά ο καθηγητής και αναγνωρισμένα εξειδικευμένος συγγραφέας σε ιστορικά θέματα της Κλεισούρας κ.Περικλής Βακουφάρης καθώς και ο τελευταίος μεγάλος δάσκαλος του χωριού (όπως χαρακτηρίσθηκε από τον κ.Βακουφάρη)κ.Γ.Γκαλίτσας.
Η εκπομπή της Κλεισούρας σημειώθηκε και αναγνωρίσθηκε από τα ίδια τα στελέχη της Ετ3 ως ένα από τα πιο πλούσια και χάρη στον επιτυχημένο συντονισμό  της αντιδημάρχου Καστοριάς κας Ε.Γεωργοσοπούλου Μισκία άρτια οργανωμένα επεισόδια. (Η Κλεισούρα αποτελεί αδυναμία του νέου δημάρχου ο οποίος επειδή πιστεύει στα συγκριτκά ιστορικά ,φυσικά,κλιματολογικά και γενικότερα τουριστικά πλεονεκτήματα της  ζήτησε από την αντιδήμαρχο του να επιληφθεί προσωπικά και επισταμένως την όλη διαδικασία την οποία παρακολούθησε και ο ίδιος από κοντά επί δυο μέρες).
Στην πρώτη γραμμή της προετοιμασίας ήταν ο Κλεισουριώτης δημοτικός σύμβουλος Καστοριάς Δ. Σιάββας , οι σύμβουλοι του τοπικού συμβουλίου Χ.Γάκης και Σ. Παπαχρήστου και βέβαια οι κάτοικοι του χωριού.
Η Κυριακή στο χωριό της Κλεισούρας θα μεταδοθεί την ερχόμενη Κυριακή από την Ετ3.   Ακολουθεί φωτοπορταζ: