Σύνδεσμος Φιλολόγων Καστοριάς:5ήμερη εκδρομή στα Παράλια της Μικράς Ασίας

Posted by : Mr. Blog | 31 Μαρ 2015 | Published in

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Καστοριάς διοργανώνει 5ήμερη εκδρομή στα Παράλια της Μικράς Ασίας από Τρίτη 14 έως Σάββατο 18 Απριλίου 2015, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να απευθύνονται και να δηλώνουν συμμετοχή απευθείας στο
τουριστικό πρακτορείο Kastoria Tours (Νίκος Στυλιάδης), Γράμμου 13, τηλ. 2467086957-86958, έως την Μ. Τρίτη 7 Απριλίου το μεσημέρι.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
Τρίτη 14 Απριλίου
Αναχώρηση από την Καστοριά ώρα 07.00 και μέσω Θεσσαλονίκης-Καβάλας-Ξάνθης με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό άφιξη στα σύνορα των Κήπων. Έλεγχος διαβατηρίων και είσοδος στην Τουρκία. Μέσω Κεσσάνης (Keşan) φτάνουμε στο Τσανάκαλε (Çanakkale). Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και περιήγηση στην πόλη. Διανυκτέρευση.
Τετάρτη 15 Απριλίου:
Πρωινό και αναχώρηση για την αρχαία Τροία, όπου θα επισκεφτούμε τον αρχαιολογικό χώρο. Στη συνέχεια αναχώρηση για την Πέργαμο, ξενάγηση στην ακρόπολη και στο περίφημο Ασκληπιείο, ένα από τα φημισμένα ιερά της αρχαιότητας. Αναχώρηση για τη Σμύρνη. Τακτοποίηση στο  ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
Πέμπτη 16 Απριλίου
Πρωινό και περιήγηση - ξενάγηση στην πόλη της Σμύρνης. Στη συνέχεια                     ελεύθεροι στην αγορά. Επιστροφή στο  ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
Παρασκευή 17 Απριλίου
Πρωινό και αναχώρηση για την Έφεσο, ξενάγηση στα σπουδαία μνημεία της, όπως η βιβλιοθήκη του Κέλσου, το θέατρο, η αγορά, η μαρμάρινη οδός και επίσκεψη στον ναό της Παναγίας όπου έγιναν οι δύο Οικουμενικές σύνοδοι . Στη συνέχεια αναχώρηση για τον Τσεσμέ στη χερσόνησο της Ερυθραίας. Επιστροφή στη Σμύρνη. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
Σάββατο 18 Απριλίου
Πρωινό και αναχώρηση για το Αϊβαλί, περιήγηση στην πόλη και συνέχεια του ταξιδιού προς τα  σύνορα. Έλεγχος και είσοδος στην Ελλάδα. Συνεχίζουμε μέσω Καβάλας, Θεσσαλονίκης για την Καστοριά. Άφιξη το βράδυ.
ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
(Ενδέχεται να υπάρχουν τροποποιήσεις στο πρόγραμμα ανάλογα με τις ανάγκες)

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 225 ΕΥΡΩ για δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια
Απαραίτητη νέα αστυνομική ταυτότητα (με λατινικούς χαρακτήρες) ή διαβατήριο.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
                Τη μεταφορά με τουριστικό λεωφορείο - ξεναγό
                Τις διανυκτερεύσεις στα ξενοδοχεία με πρωινό και βραδινό φαγητό.
                Ασφάλεια -ΦΠΑ 
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

                Τις εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων και ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό.