Βαγγέλης Διαμαντόπουλος:Το γενικότερο επίπεδο δημοσιογραφίας παραμένει ιδιαίτερα χαμηλό (Δεν είναι σαν αυτό των βουλευτών)

Posted by : Mr. Blog | 30 Δεκ 2014 | Published in

Βαγγέλης Διαμαντόπουλος:Το γενικότερο επίπεδο δημοσιογραφίας παραμένει ιδιαίτερα χαμηλό (Δεν είναι σαν αυτό των βουλευτών)

Για άλλη μια φορά τις προηγούμενες μέρες αποδείχτηκε πως το γενικότερο επίπεδο “δημοσιογραφίας” παραμένει ιδιαίτερα χαμηλό.

Η αλήθεια βέβαια είναι πως τα όρια της δημοσιογραφίας με την αλητεία είναι πλέον δυστυχώς δυσδιάκριτα,ιδιαίτερα με τον υβριδικό ρόλο που παίζουν blogs τα οποία αυτοπροδιορίζονται ως “ενημερωτικά”.


Η τελευταία απόπειρα τους,να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα με αφορμή προσωπική μου στιγμή δεν με εκπλήσσει,δεν με πτοεί αλλά δεν με αφήνει και αδιάφορο.
Η πλούσια πολιτική μου δράση είναι αυτή που θα κριθεί από τον κόσμο.
Είναι εκτός της αισθητικής μου η “πώληση” προσωπικών στιγμών και θα τις προστατέψω με όλους τους τρόπους.
Φαίνεται από την μια,πως η επιτυχία της μη διαρροής υλικού από τον πολιτικό γάμο μας, “χάλασε” πολλούς κουτσομπόληδες που παριστάνουν τους δημοσιογράφους και από την άλλη τα γνωστά παράκεντρα που με πολεμάν με την διαστρέβλωση αλλά και την διαρροή συκοφαντικών και ψευδών “ειδήσεων” για το πρόσωπο μου,πίστεψαν πως βρήκαν την ευκαιρία να αλλοιώσουν για ακόμη μια φορά το προφίλ μου.
Οπως και να έχει αγωγή μπορεί να κατατεθεί εντός πέντε ετών και όπως έχω πει δεν θα διστάσω να λάβω τα κατάλληλα μέτρα για να προστατεύσω την προσωπική και οικογενειακή μου ζωή…