ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ OLADEKA ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΛΑΓΓΙΩΤΗ - ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΗ Η ΓΟΥΝΟΠΟΙΙΑ - ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ

Posted by : Mr. Blog | 27 Οκτ 2014 | Published in

ΕΜΕΙΣ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ ΟΔΗΓΟΥΣ, ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΑ  ΟΧΗΜΑΤΑ SECURITY
ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ OLADEKA ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΛΑΓΓΙΩΤΗ - ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΗ Η ΓΟΥΝΟΠΟΙΙΑ - ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ
Καταπέλτης ήταν σήμερα σε συνέντευξη που έδωσε στον Χρήστο Νατσούλη ο πρόεδρος του ΣΕΓ κ.Μάκης Λαγγιώτης.

«Η γουνοποιία είναι απροστάτευτη. Θα συνεδριάσουμε σήμερα παρουσία νομικού για να προσπαθήσουμε να δούμε τι πρέπει να γίνει έτσι ώστε να αντιμετωπίσουμε το προϊόν μας με
τον σεβασμό που του αξίζει.Πρέπει να κάνουμε όλοι την αυτοκριτική μας».

«Εμείς σαν ΣΕΓ όταν μεταφέρουμε γουναρικά για την έκθεση της Αθήνας αλλά ακόμη και εντός της Αθήνας για το  Gala,  έχουμε δύο οδηγούς στο φορτηγό μεταφοράς, δύο περιπολικά της αστυνομίας και δύο συνοδευτικά οχήματα ασφαλείας  security!»

Επίσης επιβεβαίωσε τα γραφόμενα του oladeka ότι τα γουναρικά της κλοπής ήταν πάνω από 5.000 κομμάτια. Συγκεκριμένα είπε ότι μάλλον μιλάμε για 5.500 γουναρικά που με μια πρώτη εκτίμηση υπερβαίνουν σε αξία τα 13 με 14 εκατομμύρια ευρώ! Όσον αφορά στα παλτό που ακόμη δεν βρέθηκαν ο κύριος Λαγγιώτης ανέφερε πληροφορία για 1000 κομμάτια! Δηλαδή για έναν πολύ σοβαρό αριθμό που απομένει ακόμη.  

Αξία έχει να σημειώσουμε μία φράση του Χ.Νατσούλη που έμεινε άναυδος ακούγοντας αυτά τα στοιχεία και είπε:

«Είναι απίστευτο να μεταφέρουμε τέτοιας μεγάλης αξίας προϊόντα σαν να κουβαλάμε ζαρζαβατικά!»

Επιτέλους ένας άνθρωπος είπε τα πράγματα με τ όνομα τους! Δεν είμαστε το blog που λέει εύκολα καλή κουβέντα για άνθρωπο αλλά εδώ αξίζουν τα εύσημα στον Μάκη Λαγγιώτη ο ο οποίος είπε και κάτι άλλο σημαντικό σε γενικότερα πλαίσια: « Πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία»  . Τα είπε όλα σε μια φράση!

Εμείς θα το πούμε ακόμη μια φορά: Σεβόμαστε τη γούνα που μας μεγάλωσε και που κράτησε - ανέβασε την Καστοριά σε όλη την ιστορία της μέχρι σήμερα. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα στο βαθμό των δυνατοτήτων μας για αυτό που δήλωσε και ο πρόεδρος του ΣΕΓ:
ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ!