ΚΑΣΤΟΡΙΑ: «The Met: Live in HD» 3η σεζόν

Posted by : Mr. Blog | 20 Μαρ 2014 | Published in

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Καστοριάς ξεκίνησε στην Καστοριά στις 5 Οκτωβρίου 2013  την 3η σεζόν του βραβευμένου προγράμματος «The Met: Live in HD», με την παραγωγή «Eugene Onegin» του Peter Ilyich Tchaikovsky. Το πρόγραμμα της σεζόν 2013 - 2014 περιλαμβάνει 3 ακόμα υψηλού επιπέδου λυρικές παραγωγές που
θα μεταδοθούν από τη σκηνή της Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης και θα προβληθούν σε επιλεγμένους πολιτιστικούς χώρους και θέατρα.

Επόμενη παράσταση είναι το υπέροχο έργο «La Bohème» του Giacomo Puccini, στις 5 Απριλίου 2014 και ώρα 19:55 στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ Καστοριάς. Η κλασική παραγωγή μέσα από την οποία παρουσιάζεται με αριστουργηματικό τρόπο η συγκινητική ιστορία του Puccini, αφηγείται τον νεανικό έρωτα. Το συγκεκριμένο έργο είναι εξαιρετικά δημοφιλές στο κοινό καθώς κατέχει το ρεκόρ των περισσότερων παραστάσεων στην ιστορία της MΕΤ.
Η Anita Hartig πρωταγωνιστεί στον ρόλο της λεπτεπίλεπτης, εύθραυστης Mimi στην παραγωγή του Franco Zeffirelli, με τον Vittorio Grigolo στον ρόλο του Rodolfo, του παθιασμένου εραστή της. Στο cast βρίσκουμε επίσης τη Susanna Phillips στον ρόλο της Musetta και τον Massimo Cavalletti να υποδύεται τον Marcello. Διευθυντής ορχήστρας είναι ο Stefano Ranzani. 


Στην εφημερίδα «ΟΔΟΣ» -Αρ. φύλλου  734 που θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη 3 Απριλίου 2014 θα διατίθεται «Κουπόνι Προσφοράς 1 εισιτήριο + 1 δωρεάν»  (δηλαδή 18 ευρώ για δύο άτομα) για την συγκεκριμένη παράσταση. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και ονομαστικός κατάλογος που θα καταρτίσει η εφημερίδα (τηλ. 2467029638, odos-kst@otenet.gr) μέχρι εξαντλήσεως της προσφοράς. Την ημέρα της παράστασης δε θα γίνει αποδεκτό κουπόνι προσφοράς χωρίς προηγούμενη τηλεφωνική επικοινωνία με την Εφημερίδα «ΟΔΟΣ».