ΚΑΣΤΟΡΙΑ:ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗ

Posted by : Mr. Blog | 25 Φεβ 2014 | Published in

            ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ

ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΤΑ ΕΞΗΣ ΩΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ ΑΣΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΑΣΚΩ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ
ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΔΙΕΘΝΩΝ
ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ( IATA CARGO). ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΠΙ 25 ΕΤΗ. Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗ ΑΝ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ -ΕΚΔΟΣΗ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ - ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ-. ΤΑ ΟΣΑ ΛΥΠΗΡΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

ΗΔΗ ΕΧΩ ΑΝΑΘΕΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΕ ΝΟΜΙΚΟ TEAM ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΒΛΗΘΕΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΣΥΣΤΕΓΑΖΟΜΑΣΤΕ.

Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ. Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ TRAVEL ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΞΑΝΑ ΥΠΟ ΑΛΛΗ ΜΟΡΦΗ.
ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΚΑΛΩ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΩ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΟΥΣ ΘΙΓΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΘΕ ΖΗΜΙΑΣ ΚΑΙ ΒΛΑΒΗΣ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΖΗΜΙΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΩ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗ.

                                                                        

                                                                         ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

                                                           ΑΝΤΩΝΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ