META TO OLADEKA Ο ΗΛΙΑΣ ΠΑΠΑΜΟΣΧΟΣ ΜΙΛΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΑΡΧΙΚΗ ΚΑΙ ΛΑΙΚΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

Posted by : Mr. Blog | 22 Οκτ 2013 | Published in


Μετά την παρέμβαση του στο oladeka με άμεσο σχολιασμό ΕΔΩ  ο Ηλίας Παπαμόσχος μίλησε σε πρωινή εκπομπή του ράδιο Καστοριά. Το θέμα δημιουργήθηκε από το τουλάχιστον ατυχές χρονικό μιας απίστευτα έωλης απόφασης της αντιδημαρχίας πολιτισμού
του δήμου Καστοριάς, η οποία στα καλά καθούμενα ανακοίνωσε ακύρωση των προγραμματισμένων παραστάσεων της ΜΕΤ,  προβάλοντας ως δικαιολογία μια επιεικώς γελοία όπως τη χαρακτηρίσαμε εμείς.

«Άστοχος, αυτιστικός - για να μην πω ύποπτος - συσχετισμός: τραγική απόφαση.»

Αυτό είχε γράψει στο σχόλιο του στο άρθρο του oladeka ο Καστοριανός συγγραφέας ΕΔΩ με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί σάλος στο ιντερνετικό κοινό αλλά και ευρύτερα στην Καστοριά.Χθες ο Ηλίας Παπαμόσχος και άλλοι Καστοριανοί πολίτες μας έστειλαν κείμενο διαμαρτυρίας με κάλεσμα-συγκέντρωση υπογραφών για το συγκεκριμένο θέμα ΕΔΩ.

Να σημειώσουμε εδώ ότι μόνο το oladeka αντέδρασε στην άστοχη αυτή ενέργεια του δήμου Καστοριάς και δεν είναι η πρώτη φορά που τα περισσότερα από τα παραδοσιακά αλλά και διαδικτυακά μέσα επικοινωνίας φέρονται δουλικά με φόβο και υποτέλεια δημοσιεύοντας απλά την ανακοίνωση του δήμου χωρίς να σχολιάσουν το παραμικρό!

Επιτέλους, μάθετε να διαβάζετε να σκέφτεστε και να αντιδράτε σαν πολίτες με υποχρεώσεις αλλά και δικαιώματα. Αλλιώς επιβεβαιώνετε τις φήμες που κυκλοφορούν ότι λειτουργείτε σαν δημοσιοϋπαλληλικά σκλαβάκια, που μόλις σας κουνήσει το δάχτυλο ο κάθε αιρετός, λουφάζετε σαν πονηρές αλλά φοβισμένες αλεπούδες. Μόνο αν είναι να μιλήσετε για κανέναν συνάδελφο τον βλέπετε σαν ανταγωνιστή και ξερνάτε όση χολή σας βρίσκεται.

Ακούστε τον κ.Παπαμόσχο και παραδειγματιστείτε δουλοι: