Kopenhagen Fur:Εκπαιδεύοντας τους πελάτες του μέλλοντος

Posted by : Mr. Blog | 1 Ιουν 2013 | Published in

Kopenhagen Fur:Εκπαιδεύοντας τους πελάτες του μέλλοντος
Η περίοδος διαλογής Μαίου / Ιουνίου στην Kopenhagen Fur  η οποία είναι η μεγαλύτερη της σεζόν έχει ξεκινήσει και 35 συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο έχουν έρθει για να μάθουν περισσότερα σχετικά με την γουνοποιία. Η ζήτηση για αυτό το είδος της εκπαίδευσης δεν
ήταν ποτέ μεγαλύτερη.

Τρεις φορές το χρόνο, η Glostrup που βασίζεται  στον γνωστό οίκο δημοπρασιών γούνας, συγκεντρώνει νέα ταλέντα από όλο τον κόσμο στην Kopenhagen Fur για να τους διδάξει πώς να κάνουν επιχειρήσεις. Από τη διαλογή σε πλειστηριασμό - οι συμμετέχοντες εισάγονται σε όλες τις πτυχές της βιομηχανίας γούνας.

- Υπάρχουν συμμετέχοντες, οι οποίοι δεν έχουν δει ποτέ το δέρμα βιζόν πριν, αλλά και άλλοι συμμετέχοντες, οι οποίοι έχουν μάθει τις βασικές γνώσεις πριν τη συμμετοχή. Ωστόσο, δεν είναι όλοι πρόθυμοι να μάθουν περισσότερα, λέει η Sheila Wagner, Chief Instructor στη διαδικασία διαλογής.

Παγκόσμιος προσανατολισμός

Οι 35 εκπαιδευόμενοι αντιπροσωπεύουν πολλές εθνικότητες, και παρόλο που σχεδόν το ήμισυ των φοιτητών είναι Κινέζοι, εκπροσωπούνται χώρες όπως η Ιταλία, ο Καναδάς, η Αμερική, η Πολωνία,η Ελλάδα και η Δανία. Αυτό δείχνει το πώς η επιχείρηση γούνα έχει ένα πολύ διεθνής φάσμα με πελάτες από όλο τον κόσμο.

Οι εκπαιδευόμενοι θα εισαχθούν στο σύστημα βαθμολόγησης της Kopenhagen fur, που είναι η ραχοκοκαλιά της επιχείρησης στο Δανέζικο οίκο δημοπρασιών.

- Οι εκπαιδευόμενοι μας εισήχθησαν στον κατάλογό μας, το σύστημα δημοπρασιών μας, και ούτω καθεξής. Επιπλέον, μπορούμε να τους διδάξουμε σχετικά με τη βιολογία των βιζόν και την ορολογία της βιομηχανίας.

Δίκτυα αναδύονται

Το μάθημα διαλογής τελειώνει  όταν η δημοπρασία του Ιουνίου αρχίζει, πράγμα που σημαίνει ότι οι εκπαιδευόμενοι θα υποστούν επιθεώρηση και μία ημέρα της πώλησης. Έτσι ελπίζουμε πως αυτό θα δώσει στους εκπαιδευόμενους μια σωστή εισαγωγή στην Kopenhagen Fur.

- Ελπίζουμε να συναντήσουμε πολλούς από τους εκπαιδευόμενους και πάλι στο μέλλον, τόσο ως πρεσβευτές της μάρκας, αλλά ενδεχομένως και ως πελάτες. Επιπλέον, τα μαθήματα αυτά να βοηθήσουν τους εκπαιδευόμενους στη δημιουργία διεθνών δικτύων σε όλη την υδρόγειο.

Οι δημοπρασίες του Ιουνίου της Kopenhagen Fur  τρέχουν από τις 18 μέχρι τις 24Ιουνίου.