Δύο άρθρα του alphafm σχετικά με επιμονή ΠΑΣΟΚ για υποψήφιο Πετσάλνικο.Αυτό είναι το πρόβλημα όμως?

Posted by : Mr. Blog | 20 Μαΐ 2012 | Published in


Με δύο σημερινά άρθρα το alphafm επικρίνει την απόφαση του ΠΑΣΟΚ να επιτρέψει στον Φ.Πετσάλνικο εκ νέου υποψηφιότητα και να μην προβεί σε ανανέωση.Εμείς πάλι γιατί πιστεύουμε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν χρειάζεται ανακαίνιση αλλά κατεδάφιση και πως

όποιος και να μπει στη θέση του Πετσάλνικου απλά θα διεκδικήσει και αυτός μια απ τα ίδια? (Καρέκλα, θέση ,διασυνδέσεις,προσωπική ανέλιξη?) και τα λέμε ευγενικά. Δυστυχώς πλέον δεν υπάρχει υγιές ΠΑΣΟΚ.Όποιος πάει να διεκδικήσει τη θέση απλά θελει να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη! Διαβάστε:

"Η πρώτη δημόσια εμφάνιση Πετσάλνικου. Έφυγε αμήχανος όμως επειδή δεν του δόθηκε ο λόγος;


"Την «πρώτη» δημόσια εμφάνιση έκανε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Φίλιππος Πετσάλνικος σε ημερίδα που πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα γνωστού ξενοδοχείου της Καστοριάς, στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Δήμου Καστοριάς για τα 100 χρόνια απελευθέρωσης της πόλης μας.
Ο εμπνευστής της ιστορικής αναδρομής κ. Βασίλειος Τσεμάνης, με απόφοιτους του Κολεγίου Αθηνών, πραγματικά προσέγγισαν τα ιστορικά στοιχεία με ακρίβεια μεταφέροντας στους παρευρισκόμενους συγκίνηση για τους προγόνους και την ιδιαίτερη πατρίδα μας. Σημειώνεται πως ο κ. Τσεμάνης ιατρός, είναι ο γιός του τότε Δημάρχου Καστοριάς Σαράντη Τσεμάνη.
Ο λόγος δόθηκε μόνον στον Δήμαρχο Καστοριάς κ. Μανώλη Χατζησυμεωνίδη, ο οποίος αναφέρθηκε στο χθες, στο σήμερα και το αύριο του τόπου μας.
Μετά τα πρώτα λεπτά της εκδήλωσης ο πρώην πρόεδρος της Βουλής ένιωσε αμήχανος και αποχώρησε από την αίθουσα, αφήνοντας έκπληκτους τους παρευρισκόμενους.
Η παρουσία του εκλήφθηκε ως προσέγγιση στον κόσμο, με σκοπό την επανεκλογή του, εφόσον όμως το κόμμα του καταφέρει να επανέλθει στην δεύτερη θέση τοπικά και με την προϋπόθεση πως η Π.Ε. Καστοριάς θα παραμείνει διεδρική περιφέρεια.

alphafm

Δείτε το δεύτερο άρθρο του alphafm με τίτλο: 

"κ. Φίλιππε ο λαός ψήφισε στις 6 Μαΐου δεν λάβατε το μήνυμα;

Έχει πολύ γέλιο. Στην Καστοριά η νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ ζητά ανανέωση και νέα στελέχη στο τοπικό ψηφοδέλτιο, αλλά βλέπουμε να τους » γράφουν » κανονικά, ο Βενιζέλος φαίνεται ακόμη και σήμερα να κάνει συμφωνίες με Παπανδρέου. Ο κ. Γιώργος όπως πάντα να ζητά να » προσέξει » τον Φίλιππο και πάει λέγοντας.

Καλά εκεί στην τοπική του ΠΑΣΟΚ λίγη ντροπή δεν υπάρχει, δεν τους ακούει κανείς, μάλλον ίσως να μην τους υπολογίζει και κανείς. Τα ποσοστά πέφτουν, οι πολίτες είναι εξαθλιωμένοι από την οικονομική πολιτική, και ο κ. Φίλιππος προσπαθεί μόνο να μπει ξανά στο υποψήφιο ψηφοδέλτιο.

κ. Φίλιππε ο νομός έχει και δεκάδες άλυτα προβλήματα.

κ. Φίλιππε ο λαός ψήφισε στις 6 Μαΐου δεν λάβατε το μήνυμα;