"ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΟΚ" ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ... Ο ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΣΤΗΝ ΕΟΡΔΑΙΑ (ΝΑΥΑΓΗΣΕ ΤΟ DEAL ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ)

Posted by : Mr. Blog | 3 Αυγ 2015 | Published in

"ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΟΚ" ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ... Ο ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΣΤΗΝ ΕΟΡΔΑΙΑ (ΝΑΥΑΓΗΣΕ ΤΟ DEAL ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ)
 "ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΟΚ" ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ... Ο ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΣΤΗΝ ΕΟΡΔΑΙΑ. Με μια λιτή ανακοίνωση, χωρίς να εξηγεί τους λόγους, η διοίκηση της πανελλαδικής αλυσίδας τροφίμων-σούπερ μάρκετ Βερόπουλος έβαλε, από το πρωί σήμερα (δευτέρα 3 Αυγούστου, λουκέτο στα υποκαταστήματα που λειτουργούσε στην Πτολεμαΐδα. Κλειστές πόρτες βρήκαν πελάτες και
εργαζόμενοι τόσο

στο υποκατάστημα της Χρυσοστόμου Σμύρνης Αρ.3 όσο και στο κεντρικό που λειτουργούσε στην οδό Δήμητρας πίσω από τα ΚΤΕΛ Υπεραστικών γραμμών Εορδαίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο λόγος που αφήνει στο δρόμο 30 εργαζόμενους (αντίστοιχων οικογενειών) είναι τα συνολικά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η εταιρία καθώς αντίστοιχες κινήσεις με λουκέτα αναμένονται και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας. Τα τελευταία μάλιστα νέα κάνουν λόγο για οριστικό ναυάγιο στο deal Σκλαβενίτη - Βερόπουλου και η εξαγορά δεν θα πραγματοποιηθεί.

Στο τέλος του άρθρου ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ η δήλωση του προέδρου του Εργατικού κέντρου Πτολεμαΐδας Αναστάσιου Τσιλφίδη (βέβαια έγινε χρονικά πριν την είδηση του ναυαγίου της εξαγορά του Βερόπουλου από τον Σκλαβενίτη, και ο κ. Τσιλφίδης μιλά για ελπίδα να μην χαθούν οι 30 θέσεις εργασίας κάτι που τελικά θα συμβεί)

www.eordaia.org