Το παιδικό χορευτικό του ΠΑΣ Λεύκης στις εκδηλώσεις στην Ολυμπιάδα Πτολεμαΐδας (φωτογραφίες)

Posted by : Mr. Blog | 4 Αυγ 2015 | Published in

Το παιδικό χορευτικό του ΠΑΣ Λεύκης στις εκδηλώσεις στην Ολυμπιάδα Πτολεμαΐδας (φωτογραφίες)
Μια ακόμη καταπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησε το παιδικό τμήμα Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών του ΠΑΣ Λεύκης συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις του ΕΠΣ Ολυμπιάδας Πτολεμαΐδας.

Για τους λιλιπούτειους χορευτές του χωριού μας αυτή ήταν η δεύτερη για εφέτος συμμετοχή σε φεστιβάλ παραδοσιακών χορών εκτός των ορίων του νομού μας (κάντε κλικ εδώ για την πρώτη εμφάνιση), γεγονός που φανερώνει τόσο την σταθερά ανοδική επίδοση των χορευτών όσο και την αμέριστη συμπαράσταση της διοίκησης και των γονέων.

Η εμφάνιση στη Ολυμπιάδα είχε ένα ιδιαίτερο χρώμα και σημασία για τον ΠΑΣ Λεύκης μιας και τα παιδάκια ξαναφόρεσαν τις στολές από τα παλαιότερα χορευτικά του χωριού μας. Το όνειρο πολλών παλαιών χορευτών, γονέων σήμερα των παιδιών από το παιδικό μας τμήμα, έγινε πραγματικότητα χάρη στις προσπάθειες του τμήματος Λαϊκού Πολιτισμού, που συγκέντρωσε και συμπλήρωσε όσα περισσότερα κομμάτια μπορούσε, ικανά για να υποστηρίξουν μια εμφάνιση 6 ζευγαριών, όπως και έγινε προχθές.

Πέρα από την σχεδόν άψογη εμφάνιση του χορευτικού μας και τα πολλά συγχαρητήρια στον Γιώργο, την Βίκυ, τον Γρηγόρη, την Δωροθέα, τον Θάνο, την Όλγα, τον Χάρη, την Αλεξάνδρα, τον Βασίλη, την Βάϊα, τον Ιωάννη και την Αλεξάνδρα, το ΔΣ του ΠΑΣ Λεύκης θέλει να ευχαριστήσει όλους τους γονείς των παιδιών για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στον σύλλογο και ιδιαίτερα αυτούς που συμβάλλουν με ίδια πάντα έξοδα στην μετακίνηση των χορευτών μας!!!