MARTIN ARMSTONG - Ο άνθρωπος που προβλέπει τις παγκόσμιες οικονομικές κρίσεις:Παγκόσμια κρίση δημοσίου χρέους μετά την 1η Οκτωβρίου και στο βάθος πόλεμος!

Posted by : Mr. Blog | 21 Ιουλ 2015 | Published in

ΤΟ ΖΟΦΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ...
MARTIN ARMSTONG - Ο άνθρωπος που προβλέπει τις παγκόσμιες οικονομικές κρίσεις:Παγκόσμια κρίση δημοσίου χρέους μετά την 1η Οκτωβρίου και στο βάθος πόλεμος!
Ο Μάρτιν Άρμστρονγκ, που κάποτε ήταν οικονομικός σύμβουλος τρισεκατομμυρίων, ανέπτυξε ένα υπολογιστικό μοντέλο βασισμένο στον αριθμό «π» και σε άλλες κυκλικές θεωρίες, για να προβλέπει σημεία καμπής στην οικονομία με απίστευτη ακρίβεια.

Στις αρχές της δεκαετίας του ’80, ίδρυσε την εταιρεία οικονομικών προγνωστικών και συμβουλευτικής «Princeton Economics». Οι προβλέψεις του είχαν μεγάλη ζήτηση διεθνώς.

Καθώς η φήμη του μεγάλωνε, οι μεγαλοτραπεζίτες της Νέας Υόρκης τον κάλεσαν να μπει στο «κλαμπ» για να τους βοηθήσει στη χειραγώγηση των αγορών. Ο Μάρτιν επέμενε να αρνείται. Αργότερα την ίδια χρονιά (1999), το FBI έκανε έφοδο στο γραφείο του, κατέσχεσε το υπολογιστικό του μοντέλο και τον κατηγόρησε για ένα «σχήμα Πόνζι» ύψους τριών δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Ήταν άραγε μια απόπειρα να τον αποσιωπήσουν και να μην τον αφήσουν να ξεκινήσει έναν δημόσιο διάλογο για το πραγματικό «σχήμα Πόνζι» χρεών το οποίο χτίζει η υφήλιος εδώ και δεκαετίες;


Ο Άρμστρονγκ προβλέπει πως μια κρίση δημοσίου χρέους θα ξεκινήσει σε παγκόσμιο επίπεδο μετά την 1η Οκτωβρίου του 2015 – σύμφωνα μ’ ένα τεράστιο σημείο καμπής «πι» που προέβλεψε το μοντέλο του πολλά χρόνια πριν.

Δείτε τι έγραφε χθες για την Ελλάδα, την Ευρώπη και τον...επερχόμενο πόλεμο:
Είναι λυπηρό να βλέπουμε πολλούς Έλληνες τώρα πραγματικά να αντιπαθούν τους Γερμανούς. Αναβιώνουν και πάλι όλες τις διαφορές τους επειδή οι πολιτικοί ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να παραδεχτούν ότι τα κάνανε μαντάρα με το ευρώ. Με τον Ολάντ να ισχυρίζεται ότι χρειαζόμαστε μια ενιαία ευρωπαϊκή διακυβέρνηση, και όλους τους άλλους που το μόνο που καταφέρνουν είναι να συνεχίσουν να κάνουν τα πράγματα πολύ χειρότερα, σε τέτοιο σημείο όπου ο κύκλος του πολέμου θα είναι έτοιμος να ξεκινήσει το 2017. 

Αυτό είναι μια τρέλα. Ποτέ δεν ήταν οι άνθρωποι που δημιουργούσαν τον πόλεμο, είναι οι πολιτικοί. Δεν πρέπει ΠΟΤΕ να κρίνουμε ο ένας τον άλλο από τους πολιτικούς που κυβερνούν τα έθνη μας. Οι πολιτικοί και στις δύο πλευρές είναι έξω από το μυαλό τους, επειδή δεν έχουν καμία κατανόηση της οικονομίας, της ανθρώπινης φύσης, και θεωρούν ότι μπορούν να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους πάνω στις πλάτες του υπόλοιπου κόσμου.


Αυτός είναι ο ορισμός της καθαρής παραφροσύνης. Ο καθένας μπορεί να δει ότι αυτό που οι πολιτικοί κάνουν δεν έχει κανένα νόημα. STOP πριν από αυτό μετατραπεί σε πόλεμο.