Η περιοχή που επισκέφθηκε η αποστολή του ΣΕΓ αναλαμβάνει τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες

Posted by : Mr. Blog | 31 Ιουλ 2015 | Published in



Το Πεκίνο θα είναι η πόλη που θα φιλοξενήσει τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν στην περιφέρεια Habei που ήταν προορισμός της επιχειρηματικής αποστολής του ΣΕΓ.  Ο Δήμος Zhangjiakou αριθμεί περίπου 4,5 εκατομμύρια κατοίκους ενώ είναι...
μέρος της επαρχίας Hebei με πληθυσμό 80 εκατομμύρια κατοίκους, Η περιοχή έχει πολύ μεγάλες αναπτυξιακές προοπτικές καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στο Πεκίνο, ενώ αποτελεί σημαντικό χειμερινό θέρετρο. Μέχρι τώρα έχουν γίνει επενδύσεις ύψους 80 δις δολλάριων,  ενώ έχουν δημιουργηθεί σχετικές υποδομές  φιλοξενίας 3.000.000 ατόμων το χρόνο. Εκτός από αυτές τις υποδομές η περιοχή διαθέτει υψηλό κατά κεφαλή εισόδημα ανά κάτοικο με αντίστοιχες υψηλές καταναλωτικές δαπάνες γεγονός που την καθιστά ευνοικό προορισμό ελληνικών προιόντων και δη γουνοποιητικών.
Η τελευταία αυτή εξέλιξη, της ανάληψης δηλαδή των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων προσδίδει άλλη δυναμική στο εγχείρημα των ελληνικών γουνοποιητικών επιχειρήσεων καθώς η περιοχή αναβαθμίζεται πάρα πολύ.


                                                   Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                         Ο Γενικός Γραμματέας
        Κουτσουλιώτας Μηνάς                                      Χατζησυμεωνίδης Γεώργιος