Τατσόπουλος: Δεν θα εκτελεστεί ο Στουρνάρας όπως φαντασιώνεται το βλίτο της Κοζάνης «Ούτε ο Αλέξης Τσίπρας θα εκτελεστεί στο Γουδί»

Posted by : Mr. Blog | 21 Ιουν 2015 | Published in

Τατσόπουλος: Δεν θα εκτελεστεί ο Στουρνάρας όπως φαντασιώνεται το βλίτο της Κοζάνης «Ούτε ο Αλέξης Τσίπρας θα εκτελεστεί στο Γουδί»
«Πύρινη» η ανάρτηση του Πέτρου Τατσόπουλου στο Facebook για βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ αλλά και συνολικά κατά της λογικής της διαπραγμάτευσης της τωρινής αλλά και τις επιλογές της προηγούμενης κυβέρνησης. Τα πρώτα σκάγια πάνε στο «βλίτο της Κοζάνης» (μαντέψτε και κερδίστε) και στον Λοβέρδο για την αναφορά στο Γουδί.

Η ανάρτηση ως έχει:

H αλήθεια είναι πως ούτε ο Γιάννης Στουρνάρας θα εκτελεστεί από τους Γερμανούς όταν δεν θα τον έχουν πια ανάγκη, όπως φαντασιώνεται το βλίτο της Κοζάνης, ούτε ο Αλέξης Τσίπρας θα εκτελεστεί στο Γουδί, όπως αφήνει να υπονοηθεί ο Λοβέρδος.

Η αλήθεια είναι ότι, αργά το βράδυ της Δευτέρας, άντε βία ως την Πέμπτη, θα έχουμε μία από τις επαχθέστερες συμφωνίες που υπέγραψε ποτέ ελληνική κυβέρνηση, σερβιρισμένη σαν εθνικός μας θρίαμβος. Και ξέρετε γιατί; Όχι γιατί τους πείσαμε. Όχι γιατί μας φοβούνται. Γιατί μας πήρανε χαμπάρι.

Γιατί καταλάβανε πως δεν μας ενδιαφέρει η ουσία. Μας ενδιαφέρουν τα φούμαρα. Και πρωτίστως; Μας ενδιαφέρει εκείνη η λύση που δεν θα προδίδει ότι εμείς κάναμε λάθος στις επιλογές μας. Πες μας ότι κάναμε το σωστό και πούλησέ μας κατόπιν στο σκλαβοπάζαρο. Ναι, εντέλει. Είμαστε ο ιδανικός λαός για να τον δουλεύει κανείς.
athensvoice.gr