ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΠΑΠΑΘΩΜΑ:ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΟΥ

Posted by : Mr. Blog | 10 Ιουν 2015 | Published in

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΠΑΠΑΘΩΜΑ:ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΟΥ
Η Στρατιωτική περιοδεία, του Υπουργού Εθνικής Άμυνας και Προέδρου Ανεξαρτήτων Ελλήνων, κ. Πάνου Καμμένου,  στα Στρατιωτικά Φυλάκια και του Νομού μας,  αποδεικνύει την ανταπόκριση του κ. Υπουργού, στην πρόσκληση μου μέσω επιστολής στην οποία
επισυνάφθηκε και το ανάλογο φωτογραφικό υλικό κατόπιν επίσκεψής μου τον Μάρτιο, στην περιοχή του Τριλόφου. Στην επιστολή ανέφερα το πρόβλημα Εθνικής Ασφάλειας και οικολογικής καταστροφής, λόγω υποβάθμισης και  αποδυνάμωσης της στρατιωτικής δύναμης, στο Ν. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ,εκπέμποντας: 

                           ΣΗΜΑ   ΕΘΝΙΚΗΣ   ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. 
   Ενισχυτικά στην κατεύθυνση αυτή λειτούργησε και η  επιστολή που παρέδωσα, των ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ του Ν. Καστοριάς, όπου γίνεται σχετική μνεία, γεγονός που αποδεικνύει πιο μπορεί να είναι το αποτέλεσμα της συσπείρωσής μας μέσα από την ομαδική προσπάθεια.

    Η αναγνωριστική αυτή επίσκεψη δίνει την δυνατότητα στον κ. Υπουργό, για προσωπική διαπίστωση του τεράστιου μεγέθους των προβλημάτων που βιώνουμε στην ακριτική μας περιοχή. Το γεγονός της πραγματικής μέριμνας επί των θεμάτων μας αυτών επαληθεύτηκε με την επίσκεψη του κ. Υπουργού στο  Στρατιωτικό Φυλάκιο του Γράμμου και με την προαναγγελία του, ενώπιων και των κατοίκων του Γράμμου στην συνάντησή μας, στον Ξενώνα,  για την σημαντική ενίσχυση του στρατεύματος με την επαναλειτουργία των Στρατιωτικών Φυλακίων που θα ακολουθήσει στον Ακριτικό Νομό μας, αρχικά και άμεσα, με την τρέχουσα ΕΣΣΟ και στην συνέχεια με τις επόμενες ΕΣΣΟ, για μονάδες καταδρομέων που θα κάνουν ασκήσεις στην περιοχή, αλλά και ελικόπτερα που θα επιχειρούν στην περιοχή, εν όψει και του ανασχεδιασμού της αμυντικής δομής για όλη την περιοχή. Η παρούσα υλοποίηση θα ικανοποιήσει το πάγιο αίτημά της περιοχής μας και ιδιαίτερα των κατοίκων των παραμεθόριων περιοχών που ζητούνε να νιώσουν ασφαλείς.

Η Εθνική Κυριαρχία δεν είναι προς διαπραγμάτευση!
Με τιμή
Σουλτάνα Παπαθωμά

Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ. Ν. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ