Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ:ΕΝΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΣ ΝΟΡΑΣ ΚΟΝΤΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΓΟΥΝΟΠΟΙΩΝ Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ

Posted by : Mr. Blog | 5 Ιουν 2015 | Published in

Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ:ΕΝΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΣ ΝΟΡΑΣ ΚΟΝΤΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΓΟΥΝΟΠΟΙΩΝ Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ
Εμπόλεμη ζώνη συνεχίζει να θυμίζει η κατάσταση που επικρατεί στα εσωτερικά του συνδέσμου γουνοποιών Καστοριάς ο Προφήτης Ηλίας. Το απερχόμενο μέλος του Δ/Σ κα Νόρα Κοντού κατέθεσε ένσταση καταγγέλλοντας τα εξής:

1)Η ένσταση κατατίθεται κατά της απόφασης να περάσουν υποψηφιότητες χωρίς την προσκόμιση από τους ενδιαφερόμενους των απαραίτητων δικαιολογητικών που αποδεικνύουν την
γουνοποιιτική τους ενασχόληση και δραστηριότητα.

2)Η κα Κοντού αναφέρει ότι τα δικαιολογητικά πρέπει να είναι επίσημα στοιχεία από την εφορία(δεν είναι προσωπικά δεδομένα) ή υπεύθυνη δήλωση του ν105 επικυρωμένη από ΚΕΠ.

3)Η ένσταση κατατίθεται επίσης, επειδή στο Δ/Σ που έγινε στις 2/6/2015 δεν παρουσιάστηκε διοικητικός και οικονομικός απολογισμός ο οποίος πρέπει στη συνέχεια να περάσει στην Γενική Συνέλευση.

και
4) η κα Κοντού ενίσταται για το θέμα της διαγραφής και επανεγγραφής ορισμένων μελών -υποψηφίων (κάτι που θεωρεί ως παράνομο) και άρα βάση καταστατικού η συγκεκριμένη διαδικασία πρέπει να ακυρωθεί. Όπως τονίζει η κα Κοντού όλα αυτά έγιναν υπό την επίβλεψη του Γενικού Γραμματέα του συνδέσμου κ.Φαίδωνα Γκιάτα ο οποίος πάντα κατά την άποψη της ενιστάμενης παραπλάνησε το Δ/Σ κατ επανάληψη. 

Η ένσταση κατατέθηκε πρωτοκολλήθηκε και αναμένεται να περάσει από Δ/Σ και στη συνέχεια να δοθεί στον νομικό εκπρόσωπο του συνδέσμου για τα περαιτέρω.