Γιατί κύριοι της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης πανικοβάλλετε τους πολίτες;

Posted by : Mr. Blog | 21 Ιουν 2015 | Published in

Τις τελευταίες μέρες τα σενάρια περί Grexit δίνουν και παίρνουν. Η ελληνική οικονομία είναι σαν να πηγαίνει με τον αυτόματο πιλότο και φαίνεται έρμαιο στα κοφτερά δόντια των κερδοσκόπων πιράνχας. Η ελληνική κοινωνία διέρχεται φάση πανικού. Οι πολίτες μέρα με τη μέρα χάνουν ολοένα και περισσότερο την εμπιστοσύνη τους στο υφιστάμενο πολιτικό προσωπικό.

Η κυβέρνηση αναζητεί σανίδα σωτηρίας σε μια ροζ συμφωνία με τους θεσμούς και ταυτόχρονα ρίχνει δίχτυα στα BRICS και ότι πιάσει. Στη γωνία καραδοκούν οι ΗΠΑ, η προστάτιδα δύναμη που ελέγχει τα πάντα και τους πάντες στην Ελλάδα. Κάτι φωνούλες ότι θα τα κάνουμε Κούγκι και Αρκάδι, προέρχονται από το στόμα τυχοδιωκτικών πολιτικών στοιχείων, που η δουλειά τους είναι να τζογάρουν στο πτώμα της ελληνικής οικονομίας. 

Η πλάκα είναι ότι για επικοινωνιακούς λόγους, ο ένας μηνύει τον άλλον, στα κανάλια βρίζονται μεταξύ τους, αλλά στο παρασκήνιο μοιράζουν αναμεταξύ τους τα κέρδη από τα βρόμικα παιχνίδια που στήνουν στο ναυάγιο της εθνικής οικονομίας, σε αγαστή βέβαια συνεργασία με τα κοράκια της παγκόσμιας κερδοσκοπίας. Στο μεταξύ ο λαουτζίκος, τα γνωστά κορόιδα, δηλαδή μισθωτοί, συνταξιούχοι και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, πληρώνουν το μάρμαρο και ταυτόχρονα οι κυβερνώντες τους βαράει με το βούρδουλα. 

Οι μεγαλόστομες προεκλογικές υποσχέσεις της νυν συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ότι, την επόμενη μέρα των εκλογών θα σκίσουμε τα μνημόνια, θα διαγράψουμε μονομερώς μεγάλο μέρος του δημοσίου χρέους, θα επαναφέρουμε τον 13ο μισθό, θα ανεβάσουμε το αφορολόγητο στα 12.000 ευρώ, θα αυξήσουμε τον κατώτερο μισθό στα 751 ευρώ, θα μειώσουμε στο 5% τον ΦΠΑ στις τουριστικές περιοχές, θα, θα, θα,…, αποδείχτηκαν παραμύθια της Χαλιμάς για προεκλογική χρήση.
 
Από την άλλη μεριά, το δικομματικό καθεστώς ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ζει και βασιλεύει. Κατέστρεψαν την εθνική οικονομία, κατάκλεψαν τα δημόσια ταμεία, εκτόξευσαν τα δημόσιο χρέος σε αστρονομικά επίπεδα, δημιούργησαν μια στρατιά 2.000.000 ανέργων και Ελλήνων μεταναστών σε ξένες πατρίδες, έχωσαν τη χώρα για 100 χρόνια στο λάκκο των μνημονίων, βούλιαξαν σε βαλτωμένα νερά το σκάφος της ελληνικής οικονομίας, και με απύθμενο θράσος, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι (παραπόταμος του ΠΑΣΟΚ) ζητούν τα ρέστα από μια κυβέρνηση ολίγων μηνών. Το ΚΚΕ κοινωνικά ανύπαρκτο. 

Το λίπασμα του συστήματος. Η Χρυσή Αυγή λοβοτομημένη. Με τον αρχηγό της και την υπόλοιπη πολιτική ηγεσία στο εδώλιο του κατηγορουμένου, εμφανές είναι ότι το κόμμα της Χρυσής Αυγής τουλάχιστον την επόμενη διετία θα βρίσκεται υπό την ομηρία του πολιτικού κατεστημένου.

Η χώρα κείται μεταξύ σφύρας και άκμονος, δηλαδή στο κρισιμότερο σημείο καμπής μετά τη λήξη του εμφυλίου πολέμου (1949), και δυστυχώς οι τύχες της πατρίδας βρίσκονται στα χέρια ενός ανίκανου, διεφθαρμένου και τυχοδιωκτικού κομματικού-πολιτικού συστήματος. Υπό τις συνθήκες αυτές το μέλλον της Ελλάδας προδιαγράφεται ζοφερό και επικίνδυνο. Ουδείς δύναται να προβλέψει τι θα μας ξημερώσει αύριο. Η κυβέρνηση διαβουλεύεται με τους θεσμούς και κανένας δεν γνωρίζει τι ακριβώς διαπραγματεύεται. Από την άλλη μεριά, τα στοιχεία εκτέλεσης του κρατικού προϋπολογισμού της περιόδου Ιανουαρίου-Μαΐου 2015, επισημαίνουν την πλήρη κατάρρευση των δημοσιονομικών εσόδων και τη δραματική άνοδο των πιστωτικών εσόδων, εκπέμποντας έτσι σήματα SOS για το αύριο της εθνικής οικονομίας.

 Παρότι η χώρα βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στα πρόθυρα της χρεοκοπίας, αρκετοί πολιτικοί όλων των κομματικών αποχρώσεων αισχροκερδοσκοπούν στην κλινικά νεκρή ελληνική οικονομία. Από το πρωί έως το βράδυ, οι βαρουφάκιδες, κάποιοι από τους ΑΝΕΛ, οι λαπαβίτσες, ο άδωνις και αρκετοί άλλοι, φλυαρούν για Grexit, δραχμές και Κούγκι. Αντί το κομματικό-πολιτικό σύστημα να αποτελεί αμορτισέρ απορρόφησης των κοινωνικών κραδασμών, αντίθετα συνιστά το πρωταρχικό αίτιο δημιουργίας και διάχυσης αισθήματος πανικού στους πολίτες. Γιατί κύριοι της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης, καλλιεργείτε κλίμα πανικού και τρομοκρατίας στους πολίτες;
KONTRANEWS