ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ

Posted by : Mr. Blog | 6 Ιουν 2015 | Published in

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος θα επισκεφθεί τα ακριτικά φυλάκια της Καστοριάς κατά το διήμερο της Κυριακής 7 και Δευτέρας 9 Ιουνίου. Το κλιμάκιο θα απογειωθεί από τα Ιωάννινα και θα πετάξει με
ελικόπτερο σε όλα τα φυλάκια της συνοριακής γραμμής. Ο Υπουργός θα επισκεφθεί το Γράμμο, τη Διποταμία, την Ιεροπηγή, τον Πολυάνεμο, καθώς και τα φυλάκια των Πρεσπών.


upd
Την Κυριακή 7 Ιουνίου, προερχόμενος από τα Ιωάννινα και τις επετειακές εκδηλώσεις στο Σούλι, θα ξεκινήσει περιοδεία σε φυλάκια και μονάδες του στρατού στην Καστοριά, συνοδευόμενος από την Υφυπουργό Μακεδονίας-Θράκης Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά και τον Αρχηγό Γ.Ε.Σ. Αντιστράτηγο Βασίλειο Τελλίδη. Το βράδυ θα διανυκτερεύσει σε κάποιο από τα φυλάκια μαζί με τους άνδρες που υπηρετούν την θητεία τους.

Τη Δευτέρα το πρωΐ θα επισκεφθεί φυλάκια της Π.Ε. Φλώρινας και το μεσημέρι στις 13:30 θα καταλήξει στο φυλάκιο της Νίκης. Το απόγευμα της ίδιας μέρας στις 19:00 θα επισκεφθεί, στην έδρα της Περιφέρειας στη ΖΕΠ Κοζάνης, τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη και τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης Παναγιώτη Πλακεντά.

Στις 19:30 θα δώσει συνέντευξη Τύπου στους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Τέλος στις 21:00 θα συναντηθεί με τις Συντονιστικές Επιτροπές, τους πολιτευτές και στελέχη των Ανεξαρτήτων Ελλήνων από τη Δυτική Μακεδονία στο ξενοδοχείο ΑΛΙΑΚΜΩΝ στην Κοζάνη.