Ο Καμμένος με παραλλαγή φαντάρου και τα γυαλιά στο λαιμό ανακοινώνει μεταθέσεις στα σύνορα

Posted by : Mr. Blog | 8 Ιουν 2015 | Published in

Ο Καμμένος με παραλλαγή φαντάρου και τα γυαλιά στο λαιμό ανακοινώνει μεταθέσεις στα σύνορα
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος βρέθηκε την Κυριακή στο φυλάκιο των Δρυμάδων Πωγωνίου Ιωαννίνων.

Εκεί συναντήθηκε με την Σοφία Δημητρίου, την 62χρονη γυναίκα φρουρό των συνόρων
,που ζει μόνη της στο χωριό Ορεινό. Βέβαια το εντυπωσιακό είναι ο κ.Καμμένος ντύθηκε φαντάρος! Βέβαια δεν φόρεσε όλο το σετ της παραλλαγής. Εβαλε μόνο το χιτώνιο πάνω από τα ρούχα του.

Ο υπουργός την συνεχάρη για το θάρρος της και της ανακοίνωσε πως θα την εντάξει στην Εθνοφυλακή, αλλάζοντας άμεσα το νόμο, καθώς προβλέπει να υπηρετούν μόνο άνδρες.Η φρουρός που ζει μόνη της στο σπίτι οχυρό

Η κα Δημητρίου είναι κτηνοτρόφος και δίνει θάρρος στους λιγοστούς κατοίκους των ερημωμένων χωριών του Πωγωνίου. Ειδικά τον χειμώνα, ζει ολομόναχη σε σπίτι οχυρό, κυκλοφορεί πάνοπλη καθώς βρίσκεται στην γραμμή συνόρων ,ενώ τουλάχιστον 4 φορές τον τελευταίο χρόνο δέχτηκε επίθεση από αγνώστους που έκαψαν την στάνη της. ΑΠΕ- ΜΠΕ/ ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΜΑΡΙΑ ΤΖΩΡΑ

διαβάστε και απο τη Real :
Επαναλειτουργία στρατιωτικών φυλακίων και ενίσχυση του στρατεύματος στα ελληνοαλβανικά σύνορα, προανήγγειλε από το ακριτικό φυλάκιο των Δρυμάδων Πωγωνίου Ιωαννίνων, ο υπουργός 'Αμυνας Πάνος Κάμενος, εξέλιξη η οποία θα ικανοποιήσει το πάγιο αίτημα των κατοίκων στα χωριά της μεθορίου, που ζητούν να νιώσουν ασφαλείς.

Ο κ. Καμένος, ο οποίος πραγματοποιεί περιοδεία στα ακριτικά στρατιωτικά φυλάκια της Ηπείρου, είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ απαντώντας σε σχετική ερώτηση. «Ήδη ανασχεδιάζουμε όλη την περιοχή. Ο ανασχεδιασμός της αμυντικής δομής, θα ανακοινωθεί σε λίγο καιρό. Το καλοκαίρι , στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης που γίνεται, και σύμφωνα με τις εντολές που έχουν δοθεί και από εμένα αλλά και από τον Αρχηγό του Στρατού, από την πρώτη σειρά ,τις επόμενες μέρες, θα ενισχυθεί περαιτέρω η παρουσία των κληρωτών στην περιοχή .Θα υπάρξει επαναλειτουργία φυλακίων, μονάδες καταδρομέων που θα κάνουν ασκήσεις στην περιοχή, αλλά και ελικόπτερα θα επιχειρούν στην περιοχή, για να δώσουν στους κατοίκους αίσθημα ασφάλειας».

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, επισήμανε ότι οι υφιστάμενες δυνάμεις, ο Στρατός ,η Ελληνική αστυνομία αλλά και οι τοπικές αρχές καταβάλουν προσπάθειες ,κάνουν καλά τη δουλειά τους ,όμως «πρέπει να ζωντανέψουν τα χωριά». Όπως τόνισε, τα «νέα παιδιά που έφυγαν από τον τόπο τους και είναι άνεργα στην Αθήνα, να επιστρέψουν , να καλλιεργήσουν και πάλι τη γή μας. Πρέπει να βάλουμε μπροστά την πατρίδα να δουλεύει». Ο κ. Καμένος ήταν κατηγορηματικός απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τις αξιώσεις που προβάλει το τελευταίο διάστημα η Αλβανία. «Η Εθνική Κυριαρχία της χώρας δεν είναι προς διαπραγμάτευση και κανένας δεν μπορεί να την διαπραγματευτεί, είτε αυτό λέγεται οικονομική απειλή, είτε λέγεται εξωτερική απειλή. Η Ελλάδα, ούτε φοβάται ούτε παραδίδει χιλιοστό της γης του αέρα και της θάλασσας της».