Συνάντηση του Μητροπολίτη Καστοριάς με τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης στα ελληνοαλβανικά σύνορα (σειρά φωτογραφιών)

Posted by : Mr. Blog | 8 Ιουν 2015 | Published in

Συνάντηση του Μητροπολίτη Καστοριάς με τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης στα ελληνοαλβανικά σύνορα (σειρά φωτογραφιών)
Το φυλάκιο της Διποταμίας στα ελληνοαλβανικά σύνορα επισκέφτηκε σήμερα, Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015, ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Βασίλειο Τελλίδη, τον Διοικητή 1ης Στρατιάς

Αντιστράτηγο Ιωάννη Ηλιόπουλο, τον Διοικητή της 9ης Ταξιαρχίας Ταξίαρχο Γρηγόριο Γρηγοριάδη, τον Συνταγματάρχη Φώτιο Γκίκα και άλλα στελέχη του Στρατού.

Τον κ. Υπουργό υποδέχτηκε στο σημείο που χωρίζει την Ελλάδα από την Αλβανία, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Σεραφείμ, ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς κ. Σωτήριος Αδαμόπουλος, ο Δήμαρχος Νεστορίου κ. Πασχάλης Γκέτσιος και άλλοι τοπικοί φορείς, οι οποίοι συζήτησαν με τον κ. Καμμένο το θέμα της ασφάλειας των κατοίκων της περιοχής και άλλα κρίσιμα ζητήματα που αφορούν τους ακρίτες της Ελλάδος.


Ο Σεβασμιώτατος μετέφερε στον κ. Υπουργό την αγωνία των κατοίκων και τις συνεχιζομένες κλοπές που σημειώνονται τόσο στα σπίτια αλλά και στις εκκλησίες των συνόρων μας, ενώ ο κ. Υπουργός δεσμεύτηκε να ενισχύσει με κάθε τρόπο την περιοχή.
Στο τέλος, αντήλλαξαν ευχές και αναμνηστικά δώρα επί τη επισκέψει του Υπουργού Εθνικής Αμύνης στην ακριτική Ελλάδα.

imkastorias