Η Καστοριανή εταιρεία "AVANTI FURS" επιλέχτηκε από την Ελληνική κυβέρνηση να συμμετέχει σε οικονομικό φόρουμ του Πούτιν, το "ρωσικό νταβός"

Posted by : Mr. Blog | 17 Ιουν 2015 | Published in

Η Καστοριανή εταιρεία "AVANTI FURS" επιλέχτηκε από την Ελληνική κυβέρνηση να συμμετέχει σε οικονομικό φόρουμ του Πούτιν, το "ρωσικό νταβός"
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ‘’ΣΕΝΤΡΑΣ’’ η Καστοριανή εταιρεία ‘’AVANTI FURS’’ είναι μία από τις γουνοποιητικές εταιρείες η οποία επιλέχτηκε από την Ελληνική Κυβέρνηση, προκειμένου να συμμετέχει στο Διεθνές Φόρουμ της Ρωσίας!!!

Το Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης διεξάγεται κάθε χρόνο από το 1997 στην "ρωσική πρωτεύουσα του Βορρά". Φέτος θα λάβει μέρος και ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να είναι ένας από τους τιμώμενους πολιτικούς ηγέτες του Φόρουμ που διοργανώνεται ετησίως υπό την αιγίδα της ρωσικής προεδρίας στην ιδιαίτερη πατρίδα του προέδρου Πούτιν, με τον οποίο θα συναντηθεί εκ νέου κατ' ιδίαν.

Στις εργασίες του Οικονομικού Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης στη Ρωσία που θα διεξαχθούν το διάστημα 18-20 Ιουνίου, θα συμμετέχουν μεταξύ άλλων περίπου 20 Ελληνικές επιχειρήσεις διαφόρων κλάδων. Μία από αυτές λοιπόν θα είναι και η Καστοριανή εταιρεία ’’ΑVANTI FURS’’, την οποία θα εκπροσωπήσει ο κ. Κρανιάς Λουκάς, Αντιπρόεδρος της εταιρείας.

Να σημειωθεί ότι τελευταία πέντε χρόνια το συγκεκριμένο Φόρουμ έχει μετατραπεί σε μια κορυφαία παγκόσμια επιχειρηματική εκδήλωση, προσελκύοντας πολλούς συμμετέχοντες, που εκπροσωπούν την κυβέρνηση και τους ηγέτες των επιχειρήσεων από όλο τον κόσμο. Το SPIEF συγκεντρώνει τους κορυφαίους επιχειρηματίες του κόσμου που υπάρχουν στις αναδυόμενες αγορές και αναπτυσσόμενες οικονομίες.

Από τις εργασίες του φόρουμ αναμένονται να επιτευχθούν θετικά αποτελέσματα και σε επιχειρηματικό επίπεδο μεταξύ των δύο χωρών. Ειδικότερα δε τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος της γούνας στην Ρωσία, θέμα που θα αναλύσει και θα αναζητήσει λύσεις και η Καστοριανή εταιρεία AVANTIFURS, ως ελληνική εκπρόσωπος στον κλάδο της γούνας.

Τέλος, να θυμίσουμε, ότι και πριν 2 χρόνια περίπου η AVANTIFURS, προσκεκλημένη τότε της κυβέρνησης Σαμαρά, συμμετείχε και πάλι ως εκπρόσωπος της Ελλάδας στον κλάδο της γούνας σε επιχειρηματική αποστολή στην Κίνα.

Εν κατακλείδι όλες αυτές οι επιλογές της εκάστοτε ελληνικής κυβέρνησης, αποτελούν αναμφίβολα εμπιστοσύνη για επάξια εκπροσώπηση της χώρας μας σε κορυφαία επιχειρηματικά φόρουμ και αναδεικνύουν την εταιρεία AVANTIFURS, η οποία μάλιστα πέρσι έκλεισε τα 150 χρόνια από την ίδρυσή της.
ΣΕΝΤΡΑ