Τουρνουά 7×7 Άργους Ορεστικού: Αποτελέσματα 22/6 και Matchday Preview 23/6

Posted by : Mr. Blog | 23 Ιουν 2015 | Published in

Τουρνουά 7×7 Άργους Ορεστικού: Αποτελέσματα 22/6 και Matchday Preview 23/6
Ολοκληρώθηκε χθες η πρώτη μέρα του Τουρνουά 7×7 Άργους Ορεστικού και είχαμε τα εξής αποτελέσματα:
ΤΟΥΜΠΑ ΛΙΜΠΡΕ 0 – 1 ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΙ  (Κοκκινίδης 46′)

ΤΟΥΦΕΚΙΑ 2 – 1 ΑΜΠΕΛΑΛΕ (Αυτογκολ 26′, Λιτσκας 63′ – Λυγούρας 12′)
ΝΕΡΟΥΛΑΔΕΣ 8 – 1 ΜΑΥΡΕΣ ΓΑΤΕΣ
(Αυτογκολ 28′, Μπάτζιος Αργ. 37′,50′,60′, Δινάδης 42′,54′, Μητσάνης 55,58, – Γκόγκος 62′)

Δεύτερη μέρα σήμερα και συνεχίζουμε με παιχνίδια του Β’ ομίλου. Όπως και στον πρώτο, έξι ομάδες με τους τρεις πρώτους να προκρίνονται. 

Έτσι σήμερα έχουμε τα εξής παιχνίδια
18:30 ΑΕΤΟΙ –  CENTRAL CAFE
20:00 BARCELIOMA – ΑΡΗΣ ΑΡΓΟΥΣ
21:30 CEBOLLITAS – ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΙ
Στις 6:30, στο πρώτο παιχνίδι θα βρούμε 2 νέες ομάδες τους Αετούς του Gerti να αντιμετωπίζουν το Central Cafe του Γιώργου Χαραλαμπίδη. Νέα ομάδα οι Αετοί θα θελήσουν δείξουν από την αρχή ότι είναι μια υπολογίσιμη ομάδα που δεν ήρθε μόνο για την συμμετοχή. Βέβαια θα βρουν αντιμέτωπους το Central Cafe, μια ομάδα που έχει στο ρόστερ της μερικούς από τους περσινούς πρωταθλητές, πράγμα που δίνει άλλη βαρύτητα και προσδοκίες.

Συνεχίζουμε με το ματς των 8 όπου συναντάμε δύο γνώριμες ομάδες, την Barcelioma τουΓιώργου Γκουντώνη και τον Άρη Άργους του Ορέστη Περσίδη. Για ακόμη μια χρονιά ηBarcelioma θα θελήσουν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο και να κάνουν το κάτι παραπάνω την φετινή χρονιά. Στα ίδια μήκη κινείται και η ομάδα του Άρη, που θα κυνηγήσει φέτος την υπέρβαση ξεκινώντας με ένα δυνατό τεστ.
Στο βραδινό ματς έχουνε τους Cebollitas του Χρόνη Αθανασιάδη εναντίον των Συμπέθερωντου Θανάση Βασιλείου. Με κάποιες προσθήκες στο ρόστερ οι Cebollitas θέλουν να κλείσουν τις αδυναμίες των προηγούμενων χρόνων και φέτος να κάνουν το κάτι παραπάνω. Διαχρονική ομάδα πλεόν οι Συμπέθεροι, πρωταθλητές του 2ου Τουρνουά, με ένα υπερπλήρες ρόστερ για φέτος θέλουν να δείξουν πως η μπάλα δεν ξεχνιέται και να επαναλάβουν τις παλιές επιτυχίες!

xroupista.gr