ΚΙ ΟΜΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ: ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΜΕ ΚΛΟΠΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΕΣ ΣΤΟΝ ΑΙ ΘΑΝΑΣΗ

Posted by : Mr. Blog | 13 Μαΐ 2015 | Published in

ΚΙ ΟΜΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ: ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΚΛΟΠΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΕΣ ΣΤΟΝ ΑΙ ΘΑΝΑΣΗ
Σε απόγνωση βρίσκεται ο ενοικιαστής του καταστήματος εστίασης του  Αγίου Αθανασίου. Η απογοήτευση και η αγωνία ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά της φωνής του που
ακούγαμε στο τηλέφωνο.

«Σας παρακαλώ πείτε κάτι...Δεν μιλάει κανείς, ουτε ραδιόφωνα ούτε εφημερίδες ενώ πρόκειται για ένα δράμα που ζω εγώ η οικογένεια μου και οι εργαζόμενοι της επιχείρησης. Είμαστε στο έλεος κουκουλοφόρων και δημοσίων υπαλλήλων! Νοικιάσαμε από τον σύλλογο Φίλοι του Περιβάλλοντος το μαγαζί και ξαφνικά διαπιστώσαμε ότι δεν μπορούμε να ανανεώσουμε την άδεια! Έχουμε πληρώσει τόσα για το μαγαζί αυτό και τώρα το χουμε κλειστό. Παρακαλούμε τον σύλλογο, τον δήμο τη διεύθυνση δασών και δεν μας λέει κανείς τίποτα! Ολιγωρία και αδιαφορία! Δεν είναι κρίμα? Τόσο καιρό κλειστό ένα μαγαζί στο οποίο πιστέψαμε, επενδύσαμε και μας το έκλεισαν? Οι εργαζόμενοι έχασαν τη δουλειά τους. Ο κόσμος μας ρωτά και δεν ξέρουμε τι να πούμε...Και σαν να μην έφτανε αυτό, λόγω του ότι είναι κλειστό, τον τελευταίο καιρό γίνεται στόχος επιθέσεων από κουκουλοφόρους οι οποίοι σπάνε τα τζάμια, εισβάλουν και το κάνουν γυαλιά καρφιά κλέβοντας μάλιστα και ότι βρουν μπροστά τους. Έγινε για πολλοστή φορά πριν τέσσερις μέρες! Τους έχω καταγεγραμμένους στην κάμερα και περιμένω μήπως βγει κάποιο αποτέλεσμα από τις αρχές»

Δραματική και απίστευτη κατάσταση σε μια πόλη που κοιμάται υποτίθεται ήσυχη και πίσω από την πλάτη της παίζει αστυνομικό θρίλερ. Το oladeka μίλησε με αρμόδιο του δήμου Καστοριάς ο οποίος μας είπε ότι το θέμα με την άδεια από την Διεύθυνση Δασών είναι κάπως μπερδεμένο και βασιλεύει σε αυτό άλλη μια κλασική ιστορία γραφειοκρατίας, πανσπερμίας ξύλινων νόμων και τρέλας. «Παρ όλα αυτά προσπαθούμε να βρούμε μια λύση».

Θα επανέλθουμε με περισσότερα στοιχεία από την περιπέτεια του συμπολίτη μας με το τέρας του δημοσίου...