Πολυμηχάνημα λίμνης: «Το πρωί νόμιμο-το βράδυ παράνομο» Αποκαλυπτικό έγγραφο!

Posted by : Mr. Blog | 14 Μαΐ 2015 | Published in

Πολυμηχάνημα λίμνης: «Το πρωί νόμιμο-το βράδυ παράνομο» Αποκαλυπτικό έγγραφο!
Το σήριαλ με το πολυμηχάνημα για την λίμνη της Καστοριάς καλά κρατεί. Στο τελευταίο περιφερειακό συμβούλιο ακούστηκαν πολλά,  η αλήθεια πέρασε από την αίθουσα της ΠΕ Καστοριάς, αλλά δεν μπορέσαμε να την γνωρίσουμε.


Η κ. Ζεμπιλιάδου αγόρευε για μισή ώρα και πολλάκις ανέφερε ότι η διαδικασία που ακολούθησε η συμπολίτευση είναι παράνομη , παράτυπη , έφτασε μάλιστα να χαρακτηρίσει την ενέργεια της περιφέρειας ως κακούργημα.

Με τόσους χαρακτηρισμούς ο κάθε πολίτης θα μπορούσε να σκεφθεί , δικαίως, ότι με τόσες κατηγορίες «δεν μπορεί όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά».

Έλα όμως που τα πράγματα δεν είναι έτσι!

Σήμερα το periskopio.com αποκαλύπτει έγγραφο της αποκεντρωμένης διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας με ημερομηνία 04-05-2015 με αριθμό Πρωτ: 16269/2038 που δηλώνει ρητά και κατηγορηματικά ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που ισχυρίζεται η κ. Ζεμπιλιάδου.

3. Την αριθμ. 445/2015 απόφαση της Ο.Ε. Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας με θέμα «Ματαίωση της διαγνωστικής διαδικασίας και επανάληψης αυτής, με τροποποίηση των όρων και των τεχνικών προδιαγραφών σε ότι αφορά την επιλογή αναδόχου για την προμήθεια «Πολυμηχανήματος για τη διαχείριση των οικότοπων υπερυδατικής βλάστησης (καλαμώνες) στην λίμνη Καστοριάς , με αριθμό διακήρυξης 4/2015″.

Αποφασίζουμε
Η αριθμ. 445/2015 απόφαση της οικονομικής Επιτροπής Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας, αφού ελέγχθηκε ως προς την νομιμότητα της , βρέθηκε νόμιμη.

     
Να  σημειώσουμε πως η κ. Ζεμπιλιάδου είναι υπάλληλος της αποκεντρωμένης περιφέρειας Ηπείρου-Δυτ. Μακεδονίας, της αρμόδιας δηλαδή υπηρεσίας που κρίνει την ενέργεια της ΠΕ Καστοριάς ως νόμιμη. Και μάλιστα το κρίνει αυτό στις 4-5-2015 , ενώ το περιφερειακό συμβούλιο πραγματοποιήθηκε στις 11-05-2015

Τρία τινά συμβαίνουν μετά από όλα αυτά:
Δεν γνώριζε η κ. Ζεμπιλιάδου την απόφαση της αποκεντρωμένης διοίκησης, ως εργαζόμενη της, που καθιστά νόμιμη την απόφαση της ΠΕ Καστοριάς και μια εβδομάδα μετά η ίδια την χαρακτήριζε ως παράνομη και κακούργημα;
(θεωρούμε πως οφείλει να γνωρίζει τις αποφάσεις της υπηρεσίας της, που αφορούν την περιφέρεια, της οποίας είναι εκλεγμένη)
ή
Θεωρεί ότι η απόφαση της αποκεντρωμένης διοίκησης , της οποίας είναι εργαζόμενη συντελεί και αυτή στην παρανομία και στο κακούργημα;
ή
Γνώριζε την απόφαση της υπηρεσίας της , οπότε ισχύει το «πρωί ως υπάλληλος η απόφαση είναι νόμιμη και το βράδυ ως πολιτικός η απόφαση είναι παράνομη και κακούργημα.
Και στις τρεις περιπτώσεις καλό θα ήταν οι εκλεγμένοι άρχοντες-ισες , να είναι πιο σοβαροί και πιο τεκμηριωμένοι στα όσα λένε όταν απευθύνονται στους πολίτες. Αυτή η χώρα και αυτός ο τόπος έχει πληρώσει ακριβά τις στείρες αντιπαραθέσεις και την λογική της λάσπης στον ανεμιστήρα.
Τέλος το ζητούμενο είναι να τρέξει γρήγορα ο διαγωνισμός (χωρίς αλλοιωμένες προδιαγραφές και με νόμιμες διαδικασίες) για να λυθεί ένα μεγάλο πρόβλημα της λίμνης που έχει αντίκτυπο στην πόλη της Καστοριάς
periskopio.com