Είναι αυτό το γκολ του Μέσι το καλύτερο γκολ όλων των εποχών;

Posted by : Mr. Blog | 31 Μαΐ 2015 | Published in

Είναι αυτό το γκολ του Μέσι το καλύτερο γκολ όλων των εποχών;
Πέρασε έξι παίκτες της Ατλέτικ Μπιλμπάο και έβαλε ένα γκολ πραγματικά ασύλληπτο - Δείτε τι έγινε στον ισπανικό τελικό κυπέλλου όπου η Μπαρτσελόνα επικράτησε της Ατλέτικ Μπιλμπάο με 3-1

Μία ήττα είναι πάντοτε μια χαμένη ευκαιρία. Σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις. Βεβαίως αν είσαι ποδοσφαιριστής και αντιμετωπίζεις την Μπαρτσελόνα του Μέσι, τότε η ήττα δεν είναι ακριβώς κάτι που δεν περιμένεις.
Οταν μάλιστα ο σούπερσταρ της ισπανικής ομάδας έχει τα κέφια του τότε οι παίκτες της αντίπαλης ομάδας είναι βέβαιον ότι δεν θα αισθάνονται μόνο την πίκρα της χαμένης ευκαιρίας. Διότι είναι πολύ πιθανόν να αποτελέσουν κι αυτοί μέρος της ιστορίας.



Στον τελικό του ισπανικού κυπέλλου που έγινε το Σάββατο 30 Μαϊου, η Μπαρτσελόνα επικράτησε της Ατλέτικ Μπιλμπάο με 3-1 και κατέκτησε το νταμπλ. Αυτό ήταν περίπου αναμενόμενο και σίγουρα δεν ήταν έκπληξη για τους περισσότερους. Ό,τι κι αν έκανε ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού Ερνέστο Βαλβέρδε η ομάδα του έμοιαζε καταδικασμένη να χάσει. Και γι' αυτό ίσως, μετά το τέλος του αγώνα αν και στενοχωρημένος, ο Βαλβέρδε χειροκρότησε τον Μέσι και την παρέα του.



Το γκολ με το οποίο όμως ο Λιονέλ Μέσι άνοιξε το σκορ για την Μπαρτσελόνα ήταν μάλλον απρόσμενο, ακόμη και για τους πιο φανατικούς φίλους του Αργεντίνου.



Ο Μέσι πήρε την μπάλα περίπου στο κέντρο του γηπέδου, έκανε... πλάκα με έξι παίκτες της Μπιλμπάο και όταν έχασε το ενδιαφέρον του να τους ταλαιπωρεί σκόραρε κερδίζοντας και τον τερματοφύλακα της Μπιλμπάο.



Είναι όμως άλλο να το λες και άλλο να το βλέπεις...


Δείτε το μαγικό γκολ ξανά:



και ξανά:




Πολλοί λένε ότι το γκολ αυτό του Μέσι ήταν ένα από τα καλύτερα γκολ όλων των εποχών. Εσείς τι λέτε; 







ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ