«Υποταγμένες» πλήρως θέλουν οι Γερμανοί Σερβία και Ελλάδα

Posted by : Mr. Blog | 22 Μαΐ 2015 | Published in

Ένα διπλό παιχνίδι «παίζουν» στα Βαλκάνια οι Γερμανοί σύμφωνα με ανάλυση για να επωφεληθούν φαινομενικά οικονομικά και στις δύο περιπτώσεις , αλλά δεν είναι ακριβώς μόνο αυτό. Η απίστευτη θρασύτατη αλαζονεία τους , επιθυμεί να δει πλήρως «υποταγμένες» τόσο την Ελλάδα όσο και την Σερβία.

Την πατρίδα μας την « τσαλαπατούν» σε κάθε Brussels Group και σε κάθε σύνοδο της ΕΕ με απίστευτους εκβιασμούς και δολοπλοκίες, απαιτώντας απίστευτα πράγματα . Σκοπός να την σύρουν έως την 5-6 Ιουνίου, σε συμφωνία εντελώς ταπεινωτική .

Την Σερβία την εκβιάζουν αφήνοντας «κλειστά» τα κεφάλαια 23, 24 και 35 , που αφορούν την είσοδο της στην ΕΕ, για να υπογράψει την ανεξαρτησία του Κοσόβου.

Και τις δύο χώρες ΟΜΩΣ στην ουσία τις εκδικούνται για την σθεναρή στάση τους στον Δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Σε έναν πόλεμο που σε Σερβία και Ελλάδα απασχολούσαν Γερμανούς στρατιώτες τετραπλάσιους σε αριθμό σε σχέση με άλλες χώρες , ενώ τους είχαν ανάγκη σε άλλα μέτωπα . Επίσης η εκστρατεία τους στα Βαλκάνια τους στοίχισε τον πόλεμο στην Ρωσία. Πράγματα γνωστά , περασμένα μεν αλλά όχι «ξεχασμένα» από το Βερολίνο. Αυτή είναι η αλήθεια , όσο και να φαίνεται παράξενο.

Απόδειξη των όσων γράφουμε είναι το παρακάτω κείμενο που αφορά τις διαπραγματεύσεις Σερβίας και Γερμανία για την είσοδο της πρώτης στην ΕΕ.

«Στην ΕΕ υπάρχει συναίνεση σχετικά με το άνοιγμα των διαπραγματευτικών κεφαλαίων και η πιο σημαντική χώρα, όταν πρόκειται για το άνοιγμα των διαπραγματευτικών κεφαλαίων, είναι η Γερμανία, με την οποία η Σερβία πρέπει να συζητήσει σχετικά το τι κατά τη γνώμη της χρειάζεται AKOMA η Σερβία να πράξει , για το άνοιγμα των πρώτων κεφαλαίων» δήλωσε ο επικεφαλής της σερβικής διπλωματίας Ιβιτσα Ντάτσιτς αναφέρει το πρακτορείο sputnik.com.

Μιλώντας στην διάσκεψη «Φίλοι της Σερβίας», που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στις Βρυξέλλες, ο Ντάτσιτς είπε ότι τώρα με την ύπατη εκπρόσωπο της ΕΕ Φεντερίκα Μογκερίνι, τον Ευρωπαίο επίτροπο Γιοχάνες Χαν και με τους Γερμανούς εταίρους πρέπει να συζητήσουν σε τι φάση βρίσκεται η Σερβία.

Ο επικεφαλής της σερβικής διπλωματίας επιβεβαίωσε ότι το σημαντικό πολιτικό κριτήριο για την αρχή των διαπραγματεύσεων είναι η ανάπτυξη του διαλόγου με την Πρίστινα, αλλά αυτό δεν είναι δίκαιο για τη Σερβία, επειδή η συνέχεια του διαλόγου δεν εξαρτάται από την ίδια. Δηλαδή οι Γερμανοί ζητούν πλήρη σερβική υποταγή, ενώ οι Κοσοβάροι που κατέλαβαν την πρώην σερβική επαρχία, τους αγνοούν επιδεικτικά .

Συνέχεια του διαλόγου της Σερβίας , είναι ΑΚΡΙΒΩΣ σαν τις συνεχιζόμενες διαπραγματεύσεις της Ελλάδος με το Brussels Group, μέχρι να συμφωνήσουμε με αυτά που ζητούν οι δανειστές .

Είναι άσχημο οι Γερμανοί να παίζουν με την μοίρα τους για τρίτη φορά . στην Ευρώπη διότι σύμφωνα με τις προφητείες των γεροντάδων στο Άγιο Όρος και αυτό που έρχεται «ότι γράφει τώρα δεν ξεγράφει»…….Γερμανοί ηγέτες της ΕΕ.



http://www.pentapostagma.gr/2015/05/%cf%85%cf%80%ce%bf%cf%84%ce%b1%ce%b3%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b5%cf%82-%cf%80%ce%bb%ce%ae%cf%81%cf%89%cf%82-%ce%b8%ce%ad%ce%bb%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%bf%ce%b9-%ce%b3%ce%b5%cf%81%ce%bc%ce%b1.html#ixzz3aqWZCnYS