Παναργειακός – Περιμένοντας το στραβοπάτημα: Αγώνας με την Φλώρινα και απονομή του πρωταθλήματος

Posted by : Mr. Blog | 30 Μαΐ 2015 | Published in

Παναργειακός – Περιμένοντας το στραβοπάτημα: Αγώνας με την Φλώρινα και απονομή του πρωταθλήματος
Ο A.Σ.ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ αγωνίζεται για τελευταία φορά  φέτος στο γήπεδό του, κόντρα στην ομάδα της Φλώρινας, στα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στη Γ Εθνική. Ο Α.Σ.ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ θα κυνηγήσει τη νίκη, περιμένοντας ταυτόχρονο στραβοπάτημα ( ισοπαλία ή ήττα) του Εορδαικού ο οποίος φιλεξενεί στο γήπεδό του τον Βατόλλακο. Στην κορυφή της βαθμολογία βρίσκεται ο Εορδαικός με 9 βαθμούς και ακολουθεί ο  Α.Σ.ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ  με 7 .
Την Κυριακή 31/05 και ΩΡΑ 5:00 μ.μ.
 
  Λίγο πριν στις 4:30 Μ.Μ. θα γίνει η απονομή του πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Καστοριάς, στους παίχτες και στον προπονητή του ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ. Με τον τρόπο αυτό κλείνει μια άκρως πετυχημένη χρονιά για τον σύλλογο και κυρίως για τους αθλητές και τον προπονητή οι οποίοι δείχνοντας θέληση, πείσμα και προσήλωση στους στόχους τους κατάφεραν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα και να διεκδικούν εώς τώρα την άνοδο της ομάδας στην Γ Εθνική.
 
  Και επειδή η μέγιστη ανταμοιβή για τους παίχτες και τον προπονητή είναι η παρουσία του κόσμου και το θερμό του χειροκρότημα, καλούμε τον κόσμο να παρεβρεθεί αύριο στο γήπεδο, για να τιμήσει αυτούς που κράτησαν ψηλά και φέτος τον Α.Σ.ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟ.

 panargiakosfc.gr