ΑΓΩΝΑΣ ΜΠΑΡΑΖ Γ’ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΤΡΩΝ Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Α.Ο.ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ 74-71

Posted by : Mr. Blog | 18 Μαΐ 2015 | Published in

ΑΓΩΝΑΣ ΜΠΑΡΑΖ Γ’ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΤΡΩΝ Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Α.Ο.ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ  74-71
Μια πολύ μεγάλη νίκη – ένας υπέροχος κόσμος –και η Β’ Εθνική είναι πλέον πολύ κοντά! Ο Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ έκανε το χρέος του σε έναν αγώνα θρίλερ νικώντας στον αγώνα μπαράζ τον Ιωνικό Ιωνίας με 74-71 και τώρα έχει τον πρώτο λόγο για την άνοδο στην Β’Εθνική!
Η ΚΑΣΤΟΡΙΑ ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ. Στη συνέχεια, όμως, ο Ιωνικός έχτισε μια
διαφορά που έφτασε μέχρι και τους 16 πόντους. Εκεί «μίλησε» η ψυχή των παικτών της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ και ο 6ος της παίκτης οι 300 και πλέον ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΟΙ που μετέτρεψαν το γήπεδο της Βέροιας σε Κλειστό «Δημήτρης Διαμαντίδης».
Οι παίκτες του Σούλιου με μια άμυνα που «έσπαζε κόκαλα» αλλά και με τεράστιο πάθος, μαχητικότητα και αυτοθυσία πολλές φορές, μείωσαν σιγά-σιγά τη διαφορά και έφεραν το παιχνίδι στα μέτρα τους.
Η συμπαράσταση του κόσμου ήταν συγκινητική και καθοριστική στα τελευταία κρίσιμα λεπτά του αγώνα δίνοντας τεράστια ώθηση και δύναμη στους παίκτες της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ να κάνουν την ανατροπή και να κατακτήσουν τη νίκη!
Πολλά συγχαρητήρια και ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους παίκτες , στο προπονητικό team  και στον συγκλονιστικό κόσμο της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ που έγιναν όλοι μια «γροθιά» και κατάφεραν να κάνουν το όνειρο πραγματικότητα την ΑΝΟΔΟ ΣΤΗ Β’ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ!!! 


ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ:22-20, 36-39, 53-58, 74-71
Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ(Σούλιος): Δαραβίγκας 3 (1), Λέκκος Γ, Δίτσιος, Γυμνόπουλος 11 (2), Τεπετίδης 10, Πανταζής 3, Ντάλης 13, Τασιούδης 6, Αντωνιάδης 23 (5), Τσαούσης, Μπασακίρος, Κόκκουρας 4, Κρανιάς.
Α.Ο.ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ (Μπαξεβάνης): Ρούζιος 6, Παναγιώτου 14 (2), Τερσενίδης 16, Ζειμπέκης 5 (1), Παπαβασιλείου 3 (1), Φλιάτης Γιάννης 17 (2), Φλιάτης Γιώργος 4, Ακριτίδης 6.