ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Φ.Ο.ΠΡΩΤΕΑΣ –Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 41-49

Posted by : Mr. Blog | 18 Μαΐ 2015 | Published in

Αήττητη συνεχίζει το «ταξίδι» της η ομάδα των Παμπαίδων του Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ σημειώνοντας το 6 στα 6 και νικώντας για δεύτερη φορά την ομάδα του Πρωτέα μέσα στα Γρεβενά αυτή τη φορά με 41-49 και ουσιαστικά εξασφαλίζοντας την πρώτη θέση του 3ου ομίλου του Πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΔΥΜ.
Οι παίκτες και των δύο ομάδων κατέβαλαν πολύ μεγάλη προσπάθεια και τα έδωσαν όλα σε άμυνα και επίθεση καθώς και οι δύο
ήθελαν τη νίκη πάρα πολύ.
Η ομάδα της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ πήρε από την αρχή το προβάδισμα και δεν το έχασε ποτέ μέσα στη διάρκεια του αγώνα συντηρώντας σταθερά μια διαφορά μέχρι το τέλος κατακτώντας τελικά το ροζ φύλλο αγώνα.
Ήταν ένα παιχνίδι διαφήμιση για το μπάσκετ τόσο για το όμορφο θέαμα που παρουσίασαν όλα τα παιδιά αλλά και για το πάθος, την μαχητικότητα και την αγωνιστική τους συμπεριφορά παρά την μικρή τους ηλικία.
Οι Παμπαίδες του Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ πήραν μια μεγάλη νίκη απέναντι σε ένα άξιο αντίπαλο για αυτό και τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο τόσο για τη χθεσινή τους εμφάνιση αλλά και για την συνέπεια και την εργατικότητα που έχουν επιδείξει όλη τη φετινή χρονιά.
Ευχόμαστε Καλή Επιτυχία στις εξετάσεις τους που ξεκινούν αυτήν τη εβδομάδα!
Τα δεκάλεπτα: 04-08, 17-23, 27-37, 41-49.

Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ(Κανιτάκη): Μαρινέλης, Τζήμας, Ευαγγέλου, Γεωργιάδης, Ντίκος, Πρεσπάρης, Κάδρας, Γουρζάνης, Γκλιάγιας, Τσιφτσής, Τσιότσης, Δαμιανού.