Παναργειακός – ΠΑΣ Φλώρινας 2-0 (βαθμολογία)

Posted by : Mr. Blog | 31 Μαΐ 2015 | Published in

Παναργειακός – ΠΑΣ Φλώρινας 2-0 (βαθμολογία)
Αήττητος και στη 2η θέση της βαθμολογίας του μίνι πρωταθλήματος των μπαράζ πρωταθλητών ΕΠΣ τερμάτισε ο Παναργειακός μετά τη σημερινή του νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Φλώρινας με σκορ 2-0.

Την ίδια ώρα στο άλλο ματς του ομίλου ο πρωτοπόρος Εορδαϊκός- όπως αναμενόταν - επικράτησε με σκορ 3-0 της ΑΕΠ Βατολάκκου εξασφαλίζοντας μαθηματικά και τυπικά την άνοδό του στη Γ’ Εθνική.

Στο αποχαιρετιστήριο ματς με τον ΠΑΣ Φλώρινας ο Παναργειακός ιδιαίτερα στο α’ ημίχρονο ήταν μέτριος αγωνιστικά, διάστημα στο οποίο οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και απείλησαν 2-3 φορές την εστία του Αζέμη, ενώ σε μία από αυτές είχαν και δοκάρι.

Στην επανάληψη και μετά το 60’ οι ΄΄κοκκινόμαυροι’’ ανέβασαν στροφές και με γκολ του Βακόπουλου (73’) και Βασιλειάδη (93’) πήραν τελικά το τρίποντο, κλείνοντας νικηφόρα την φετινή χρονιά.

Τέλος, να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του αγώνα ο δήμαρχος της πόλης Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου απένειμε το κύπελλο και τα μετάλλια στον πρωταθλητή Παναργειακό, όπως επίσης και στην παιδική ομάδα που κατέκτησε την 2η θέση στο πρωτάθλημα.

6η αγωνιστική


Παναργειακός – ΠΑΣ Φλώρινας 2-0

Εορδαϊκός - ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου 3-0



ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ


1. ΕΟΡΔΑΙΚΟΣ 12

2. ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 10

2. ΦΛΩΡΙΝΑ 6

3. ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ 3
ΣΕΝΤΡΑ