16,8 εκ. δέρματα θα προσφέρουν στις δημοπρασίες Μαϊου και Ιουνίου τα δημοπρατήρια

Posted by : Mr. Blog | 22 Μαΐ 2015 | Published in

SAGA FURS, AMERICAN LEGEND, KOPENHAGEN FUR και NAFA

Μία τεράστια προσφορά και ποικιλία δερμάτων θα προσφέρουν στις δημοπρασίες Μαϊου και Ιουνίου τα 4 διεθνή δημοπρατήρια.

Συνολικά θα προσφερθούν 16,8 εκ. δέρματα και οι προβλέψεις δείχνουν για 100% πωλήσεις καθώς θα συνεχιστεί η ισχυρή ζήτηση από Κίνα/Χονγκ Κονγκ, ενώ αρκετά καλή αγοραστική συμπεριφορά αναμένεται να υπάρξει από Έλληνες αγοραστές, μετά τις έστω και περιορισμένες παραγγελίες που έχουν εξασφαλίζει από την Έκθεση Γούνας του Μαϊου. Όσον αφορά τις τιμές αυτές δείχνουν να παραμένουν σταθερές με ελάχιστες αποκλίσεις και πιθανή άνοδο τιμών σε ορισμένα είδη δερμάτων.

Αναλυτικά, στη δημοπρασία του Ελσίνκι Φινλανδίας θα προσφερθούν από τα τρία δημοπρατήρια που συμμετέχουν (SAGA, AMERICAN LEGEND και FUR HARVESTER συνολικά 6,5 εκ. δέρματα. Η επιθεώρηση έχει προγραμματιστεί το διάστημα 28 Μαϊου-2 Ιουνίου) με πωλήσεις από 3 μέχρι 12 Ιουνίου). Ειδικότερα ηSAGA FURS θα προσφέρει 3,8 μινκ και 750.000 αλεπούδες, η AMERICAN LEGEND 2 εκ. μινκ και η FUR HARVESTER 270.000 άγρια.

Επίσης πολύ μεγάλη είναι και η προσφορά της KOPENHAGEN FUR με 7 εκ. δέρματα από 19 μέχρι 26 Ιουνίου (επιθεώρηση 12-18 Ιουνίου). Τέλος το δημοπρατήριο της NAFA θα προσφέρει 3,3 εκ. δέρματα με ημερομηνίες πωλήσεων 27 Ιουνίου-3 Ιουλίου.ΣΕΝΤΡΑ