NAFA 31 ΜΑΡΤΙΟΥ: Ισχυρές επιδόσεις για τα Blacks, Perls και Blue Iris.

Posted by : Mr. Blog | 1 Απρ 2015 | Published in

TOP LOT BLUE IRIS ΓΙΑ ΤΗΝ EFD PAPADOPOULOS
ΤΟ OLADEKA ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΟ ΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ NAFA. Ισχυρές επιδόσεις για τα Blacks, Perls και Blue Iris. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΜΑΣ, ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ

Οι πωλήσεις βιζόν του Μαρτίου στη NAFA συνεχίστηκε με τα Black NAFA, που πωλούνται κάτω από έντονο ανταγωνισμό σε επίπεδα ελαφρώς πιο ευέλικτα. Η Κίνα ήταν ο μεγαλύτερος αγοραστής των black males, με συμμετοχή και από την
Ελλάδα.
Πουλήθηκαν τα 425,000 δέρματα υψηλής ποιότητας.

Η συλλογή της NAFA Blue Iris είδε τις τιμές να προωθούνται 5-10% πάνω σε σχέση με τα πρόσφατα διεθνή επίπεδα στα αρσενικά αλλά και τα θηλυκά δέρματα.

Τα Pearls που περιλαμβάνονταν στις πωλήσεις βιζόν της ημέρας, διατηρήθηκαν σε καλά επίπεδα σε σύγκριση με τα πρόσφατα διεθνή επίπεδα, με τα αρσενικά και τα θηλυκά να προχωρούν τη διαδικασία κάτω από έντονο ανταγωνισμό.


Top Lots

The top lot of Black NAFA — Male was purchased by Harbin Guifuren Fur Square, of Harbin, China. Produced by Patrick Collection.

The top lot of Blue Iris Mink — Female was purchased by Guida Italy SRL for Elsa Fur, of Italy. Produced by Zimbal Mink.

The top lot of Blue Iris Mink — Male was purchased by Sotiris Vogiatzis for EFD Papadopoulos, of Kastoria, Greece. Produced by Zimbal Mink.