Nέα καραμπόλα τεσσάρων αυτοκινήτων στην Εγνατία – πέντε τραυματίες στο νοσοκομείο Βέροιας- «Άγιο» είχαν δυο κοπέλες από Πτολεμαϊδα-Φωτογραφία!

Posted by : Mr. Blog | 15 Απρ 2015 | Published in

Καραμπόλα τεσσάρων αυτοκινήτων σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στην Εγνατία Οδό στο ύψος της Αλεξάνδρειας δυο χιλιόμετρα από τον κόμβο Νησελίου στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις η καραμπόλα σημειώθηκε όταν Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο χτύπησε επάνω σε προπορευόμενο και στη συνέχεια εκτράπηκε από την πορεία του και προσέκρουσε στο διαχωριστικό τοιχείο όπου και ακινητοποιήθηκε.

 Ο οδηγός και η συνεπιβάτιδα σύζυγός του κατόρθωσαν να βγούνε από το αυτοκίνητο σχεδόν αμέσως κάτι που αποδείχθηκε σωτήριο καθώς δευτερόλεπτα αργότερα άλλο Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο έπεσε στο ήδη ακινητοποιημένο Ι.Χ. Αμέσως μετά τέταρτο Ι.Χ. Στο οποίο επέβαιναν δυο κοπέλες οι οποίες ταξίδευαν από Πτολεμαΐδα προς Θεσσαλονίκη στην προσπάθεια να αποφύγει τα ήδη τρακαρισμένα αυτοκίνητα εκτράπηκε από την πορεία του και αναποδογύρισε. Όπως είπε η οδηγός του αυτοκινήτου, οι δυο κοπέλες κατόρθωσαν να βγουν απο το αυτοκίνητο έρποντας από το παράθυρο του συνοδηγού.



“Είχαμε Άγιο”, μονολογούσε ο οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου καθώς μέσα από τα συντρίμια των οχημάτων βγήκαν σώοι όλοι οι εμπλεκόμενοι με ελαφρούς τραυματισμούς. Όλοι διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Βέροιας. Από τους τραυματίες τρία είναι παιδιά τα οποία επέβαιναν στο πρώτο αυτοκίνητο επάνω στο οποίο προσέκρουσε το δεύτερο, ενώ η συνοδηγός του τέταρτου αυτοκινήτου μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο με ψυχολογικό σοκ. Στο σημείο κατέφθασαν ασθενοφόρα που παρέλαβαν τους τραυματίες, περιπολικά της Αστυνομίας που ρύθμιζαν την κυκλοφορία, οχήματα της Εγνατίας Οδού και τέσσερα οχήματα της Π.Υ.

Η κυκλοφορία των οχημάτων διακόπηκε για περισσότερο από μισή ώρα από τον κόμβο της Κουλούρας μέχρι τον κόμβο Νησελίου στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα όσοι ταξίδευαν προς Θεσσαλονίκη να ακολουθούν την Π.Ε.Ο.
Προανάκριση για τα αίτια του συμβάντος διενεργεί η Α.Δ. Βέροιας.
http://www.verianet.gr