ΣΕΓ:ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ FEA 2015

Posted by : Mr. Blog | 9 Απρ 2015 | Published in

ΣΕΓ:ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ FEA 2015
Η FEA 2105 έκλεισε τις πύλες της, αφήνοντας τους εκθέτες και επισκέπτες ιδιαίτερα ευχαριστημένους. Μέσα σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία και περιβάλλον αβεβαιότητας για το μέλλον του κλάδου, τα αποτελέσματα της FEA 2015 αποτελούν μια σημαντική ανάσα αισιοδοξίας για τον κλάδο. Το Gala show της NAFA στις 23 Μαρτίου στο ξενοδοχείο Μ. Βρετανία αποτέλεσε το γεγονός που άνοιξε τη γιορτή της γουνοποιίας. Στις 24 πραγματοποιήθηκε το Fur Gala Show της FEA 2015 που μάγεψε τους προσκεκλημένους που πλημμύρισαν το χώρο αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. Η δεύτερη και η τρίτη ημέρα υπήρξαν οι καλύτερες εμπορικές μέρες που κεφαλαιοποιήθηκαν την τελευταία ημέρα αφήνωντας τους εκθέτες ευχαριστημένους και δικαιωμένους για την επιλογή της παρουσίας τους στη Fur Excellence in Athens 2015. Η σημασία της Έκθεσης αποδεικνύεται από τις παρουσίες και τη στήριξη της πολιτικής ηγεσίας προς τον κλάδο της Γούνας και τους ανθρώπους του. Η επιλογή της Αθήνας δικαιώνει τους διοργανωτές της Έκθεσης όπως αποδεικνύεται από το μεγάλο αριθμό προσέλευσης των επισκεπτών, την παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του τόπου και του εκθεσιακού χώρου που αποτελεί τον καλύτερο πανελλαδικά.


Παρά τις αρνητικές διεθνείς συγκυρίες και την εμφανή μείωση επισκεπτών και γενικότερου ενδιαφέροντος που παρουσιάστηκε στις εκθέσεις του Χονγκ Κονγκ και του Μιλάνου που προηγήθησαν, η έκθεση της Αθήνας κατέγραψε αύξηση ημερήσιας επισκεψιμότητας κατά 26% σε σχέση με πέρσι.


Η σκληρή δουλειά για το στήσιμο της έκθεσης, οι προωθητικές ενέργειες, η πολύ καλή παρουσία των εκθετών, τα νέα σχέδια που παρουσίασαν, ο χώρος που πραγματοποιήθηκε αποτέλεσαν τα θεμέλια της πολύ καλής πορείας της έκθεσης. Οι πολλές δυνατότητες για παρουσία στην έκθεση που είχε ο κάθε ενδιαφερόμενος, τα ελκυστικά πακέτα συμμετοχής βοήθησαν ιδιαίτερα τις νέες επιχειρήσεις προκειμένου να έχουν πρόσβαση σε ένα νέο πελατολόγιο, σε εμπορικούς επισκέπτες από όλο τον κόσμο.




Με τιμή 

για το Διοικητικό Συμβούλιο 


Ο Πρόεδρος                                                             Ο Γενικός Γραμματέας



Λαγγιώτης Θωμάς                                                      Τζήμας Κωνσταντίνος