ΜΠΑΣΚΕΤ:ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Posted by : Mr. Blog | 6 Απρ 2015 | Published in

ΜΠΑΣΚΕΤ:ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
Γ’ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΡΩΝ
Α.Σ.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 59-73
Πολύ μεγάλη νίκη για την αντρική ομάδα του Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ απέναντι στην ομάδα της Καρδίτσας με 59-73.
Η ΚΑΣΤΟΡΙΑ πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της εκτός έδρας στο εφετινό Πρωτάθλημα!
Έλεγχε απόλυτα το παιχνίδι στα δύο πρώτα δεκάλεπτα και τελείωσε το ημίχρονο
προηγούμενη με 10 πόντους.
Στο 3ο δεκάλεπτο, όμως, έκανε «κοιλιά» στην άμυνα με αποτέλεσμα η Καρδίτσα να μειώσει σε απόσταση αναπνοής στους 3 πόντους.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο η ΚΑΣΤΟΡΙΑ μπήκε αποφασισμένα, έσφιξε πολύ την άμυνά της και με ένα επιμέρους σκορ 6-18 καθάρισε την υπόθεση νίκη!
Έτσι η ομάδα της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ βρίσκεται σταθερά στην Τρίτη θέση και όπως όλα δείχνουν θα διεκδικήσει την άνοδό της στη Β’Εθνική μέσω της διαδικασίας των μπαράζ.
Αυτό  Σαββατοκύριακο το  Πρωτάθλημα θα διακοπεί λόγω των εορτών του Πάσχα και έτσι θα δοθεί η ευκαιρία στην  ομάδα της Καστοριάς να πάρει κάποιες «ανάσες», ώστε να προετοιμαστεί κατάλληλα για τον δύσκολο αγώνα με την πρωτοπόρο ομάδα του Πρωταθλήματος Α.Ε.Λάρισας.
Δεκάλεπτα: 18-20, 31-41, 53-55, 59-73
Διαιτητές: Τζίμα-Τσοκόλης
Καρδίτσα (Φόρος): Δεσπούλης 5 (1), Μπρούτσος, Θώδης, Τσιαμούρας 2, Παπαϊωάννου 8, Παππάς Κ. 2, Γεωργίου 5 (1), Βούλγαρης, Παπαδόπουλος 19, Αντωνίου 18 (2), Πάππας Γ., Κουρέπης .
Καστοριά (Σούλιος): Δαραβίγκας 2, Λέκκος, Δίτσιος, Γυμνόπουλος 10, Τεπετίδης 4 (1), Ντάλλης 6, Τασιούδης 13, Αντωνιάδης 15 (2), Πανταζής 19 (4), Τσαούσης, Κόκουρας 4.


ΜΠΑΣΚΕΤ:ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ
Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Φ.Ο.ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 46-35
Με νίκη ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η ομάδα των Παμπαίδων του Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ κόντρα στην ομάδα του Πρωτέα Γρεβενών καθώς επικράτησε με 46-35.
Οι νεαροί αθλητές της ομάδας της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ έκαναν μια πολύ καλή εμφάνιση , μπήκαν από την αρχή πολύ δυνατά στο παιχνίδι και πήραν άνετα το προβάδισμα, οπότε δόθηκε η δυνατότητα να παίξουν όλα τα παιδιά και να το ευχαριστηθούν αλλά και να ευχαριστήσουν τους γονείς και τους φίλους που ήρθαν στο γήπεδο για  να χειροκροτήσουν την προσπάθειά τους. 
Τα δεκάλεπτα:15-07, 30-12, 36-25, 46-35

Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ(Κανιτάκη): Μαρινέλης, Τζήμας, Ντίκος, Γεωργιάδης, Καραβατάκης, Δαμιανού Γ., Κάδρας, Γουρζάνης, Γκλιάγιας, Τσιφτσής, Τσιότσης, Δαμιανού Α.