Απάντηση «Σ.Ε.Γ.» σε ψευδεπίγραφες αναφορές

Posted by : Mr. Blog | 22 Απρ 2015 | Published in

Ο ΣΕΓ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ
Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Γουνοποιών  καταδικάζει τις ψευδεπίγραφες υποτιθέμενες κινήσεις που υποτίθεται ότι εκπροσωπούν τους πολίτες της Καστοριάς ενώ ουσιαστικά αναφέρονται και έχουν δημιουργηθεί από άτομα που καμία σχέση
δεν έχουν με τον τόπο. Η αναπαραγωγή απόψεων,  που έχουν καταπέσει, υπό το μανδύα ότι εκπροσωπούν πολίτες της Καστοριάς στόχο έχει τη δημιουργία καθαρά επικοινωνιακών εντυπώσεων που πολύ απέχουν από την πραγματικότητα. Η Ελληνική Γουνοποιία έχει ταυτιστεί με την περιοχή όπως αποδεικνύεται από τα σχετικά στοιχεία, άνω του 60% του πληθυσμού της περιοχής απασχολείται άμεσα και έμεσα στον γουνοποιητικό κλάδο. Η εκτροφή και κατεργασία γουνοφόρων ζώων δεν διαφέρει σε τίποτε σε σχέση με ότι συμβαίνει με οποιαδήποτε άλλο εκτρεφόμενο ζώο. Η εκτροφή ζώων είναι συνυφασμένη με την ανθρώπινη δραστηριότητα και παρουσία, στη χώρα μας αλλά και παγκόσμια.
Η περιοχή όπως γνωρίζουμε πολύ καλά όσοι ζούμε και αγωνιούμε στον τόπο αυτό, χρειάζεται πρωτοβουλίες που θα στηρίξουν και θα ενδυναμώσουν το συγκριτικό πλεονέκτημα του τόπου και της χώρας που λέγεται ελληνική γουνοποιία.

Η Ελληνική γουνοποιία έχει συνεισφέρει τα μέγιστα στην προώθηση της απασχόλησης σε μια περιοχή που πλήττεται από ανεργία όπως αποδεικνύουν όλα τα σχετικά στοιχεία.
Ενάντια στην γενική απαισιοδοξία και τις οικονομικές δυσκολίες υπάρχει και μια άλλη Ελλάδα που παράγει και δημιουργεί. Ελληνικές επιχειρήσεις που αναδεικνύουν τη χώρα μας και τους ανθρώπους της. Έλληνες μικρομεσαίοι παραγωγοί που δημιουργούν, συναρπάζουν και προσελκύουν καταναλωτές από όλο τον κόσμο. 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος                             Ο Γενικός Γραμματέας

                            Λαγγιώτης Θωμάς                             Τζήμας  Κωνσταντίνος

σ.σ. Δείτε και εδώ και καμαρώστε τους πλέον γνωστούς υποκριτές και ψευταράδες του πλανήτη:
PETA kills animals...Κάνουν τους φιλόζωους αλλά πονάνε περισσότερο για τα 36 εκατομμύρια σκοτώνοντας χιλιάδες ζώα!

Πηγή: http://oladeka.blogspot.com/2013/06/peta-kills-animals-36.html#ixzz3Y1JAOyTj