ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ AMERICAN LEGEND ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ ΣΤΟ ΣΙΑΤΛ

Posted by : Mr. Blog | 27 Απρ 2015 | Published in

Η American Legend φιλοξένησε ένα σεμινάριο για τα μέλη του Προγράμματος «Young Farmers», στις 2 Απριλίου στο Σιάτλ. Είκοσι έξι νέοι και νέες Farmers παρακολούθησαν την ημερίδα. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με μια ολοκληρωμένη συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με
θέμα τη διαχείριση των κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων βιζόν.

Οι farmes Ryan Holt και Mark Stahl, μαζί με τη κτηνίατρο Dr John Easley, απάντησε σε ερωτήσεις που αφορούν σε όλες τις φάσεις του κύκλου παραγωγής βιζόν. Η απογευματινή συνεδρία περιελάμβανε παρουσιάσεις βελτίωσης της ποιότητας και μεγέθους των δερμάτων, αξιοπιστία επιχείρησης -φάρμας βιζόν, και μια σε βάθος ματιά στο πώς χρησιμοποιούνται τα δέρματα βιζόν σήμερα.

Η ημέρα ολοκληρώθηκε με ένα group dinner που περιλάμβανε με εντυπωσιακή θέα στην προκυμαία του Σιάτλ. Όσοι συμμετείχαν ήταν σε θέση να πάρουν στο δισάκι τους πρακτικές και χρήσιμες πληροφορίες που μπορούν να εφαρμοστούν πρακτικά. Τα επόμενα σχέδια αναπτύσσονται για μια ευρωπαϊκή περιοδεία - μελέτη για τα μέλη του Προγράμματος.

Το πρόγραμμα της American Legend «Young Farmers» αναπτύχθηκε για να παρέχει συνεχή εκπαίδευση στους νέους κτηνοτρόφους και τους νεοεισερχόμενους στις επιχειρήσεις βιζόν.